Elmondtam a szüleimnek, hogy meleg vagyok és most gyülőlnek. Mit tehetnék, hogy elfogadják?
jezusom! milyen apa az olyan aki azert teszi ki a gyereket, mert homoszexualis? nem tehetsz rola, ne okold magad
szerintem menj el a szuleidhez, beszeld meg apaddal, de anyad is ott legyen, nehogy megverjen veletlenul.
bar ha engem raknanak ki azert, mert "mas" vagyok, korbe rohognek mindenkit, osszepaknek volna, bemutatnek nekik es onnantol kezdve az eletben nem latnanak
A férfiak általában rosszabbul fogadják:/
De akkor sincs még minden veszve:)
Ők elégé vallásosak, szerintük ez bűn, tisztátlan és elítélendő dolog. És szégyen a családnak.
Nagyon sokat vívódtam azon, hogy elmondjam-e nekik, mert féltem a reakciójuktól, de ők a szüleim és mindig jó volt a kapcsolatunk (legalábbis én azt hittem). Azt hittem többet számít nekik a fiuk, mint a vallásuk.
Hát azért ismerhetnéd a szüleidet, pl nálunk az van h apám nem fogadná el de anyám igen. Viszont én nem meleg vagyok hanem aszexuális.
Egyébként hány éves vagy mert ha 14 évesen jelentet ezt be akkor a kibukásuk kb érthető ha 20-n v mennyi vagy akkor meg tudhatnák h úgy se fog változni.
Ellenben jobb ha tod h simán kitagadhatnak mert ez erkölcstelen életvitel folytatásnak minősül.
Am nekem semmi bajom a melegekkel 3 haverom is az.
Elmúltam 18, és az érzéseim már egyáltalán nem fognak megváltozni.
És az cseppet sem érdekel, hogy elveszíthetem az "örökségem", a családomat nem akarom elveszíteni.
Én is féltem a coming outnál, én azt mondtam el, hogy transzszexuális vagyok, fiú testben születtem, de lánynak érzem magam és mellé még a lányokat szeretem, hogy még bonyolultabb legyen.
Biztosra vettem, hogy kitagadnak, de csak sírt anyám egy-két hónapig, azóta eltelt 2 év és teljesen hozzászoktak.
Idővel biztos megbékélnek, amúgy a helyedben apámmal nem állnék szóba többet. Ha csak ennyit jelentsz neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!