Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Meddig tudok még hazudni a...

Meddig tudok még hazudni a szüleimnek?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok,most van egy lány akivel kapcsolat alakulgat.A szüleim viszont teljesen álomvilágban élnek, szerintük én "baba" vagyok akinek nem való az ilyen,gyerekes és idióta módon kezelik az ilyen helyzeteket és halálra cikiznének miatta. Sajnos ez így van nekem elhihetitek.

Szóval semmi kedvem elmondani nekik de a kimaradozgatás (randik),csetelések,beszélgetések kimagyarázásába már belefáradtam.

Hogy tarthatom tovább titokban?

18/F

2014. jún. 1. 21:56
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ezüstpatak ez neked nem megy,ne erőltesd.
2014. jún. 1. 23:30
 12/13 anonim válasza:

Sehogy nem kell titokban tartanod! Ha felnőttként kezeled a dolgot(vagyis magasról lesz*rod, hogy "csúfolnak, cikiznek") egy idő után rájönnek, hogy tényleg felnőttél. Lehet, hogy ez a "nehezebb" út, de utána hidd el sokkal egyszerűbb lesz.

Viszont ha rájönnek, hogy titokban tartod, akkor még inkább "hülyekisgyerekként" kezelnek.

Max nem mutatod be addig a lányt a szüleidnek, amíg nem képesek normális módon viselkedni.

2014. jún. 2. 10:30
 13/13 anonim ***** válasza:
Verd őket pofán ha beszólnak! a pénisz ki van az ilyen szülőkkel fszm...
2014. jún. 8. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!