Hogy mutassam be a barátomat a szüleimnek, ha ő 29 éves, én pedig csak 16 vagyok? Mi lenne a reakciótok?
Most ne azt írjátok, hogy kihasznál, szakít velem, stb.
Mert ez akkor is megtörténhetne, ha ő is 16 éves lenne.
Nem azt várom, hogy örökre együtt leszünk, mint egy tündérmesében. Nem is a pénze, kapcsolatai, befolyása miatt vagyok vele.
Egyszerűen jól megvagyunk, működik közöttünk a kémia és úgy döntöttünk, megpróbáljuk a dolgot.
De nem tudom, hogy a szüleim hogy reagálnak majd (még sosem volt barátom). Nem tudom, hogy mondjam el. Meséljek róla, vagy egyszerűen csak hívjam ide? Vagy hogy?
# 61
Hirtelen most már fontosak lettek a férfiak szexuális igényei? Nemrég még arról volt szó, hogy mennyire gonosz dolog ha egy férfinek szexre kell egy 16 éves lány. Bele mehetünk ebbe a témába is, de akkor felmerül néhány kérdés.
Ne akarjatok már olyan igényeket rátukmálni a férfiakra amik nincsenek. Az a kifejezés, hogy jó az ágyban egy ostoba, hülyeség. Egy nőt teljesítmény kielégíteni, de önmagában ezt nem kéne hangoztatni a nőknek.
Mégis mit nem tud nyújtani egy 16 éves lány? Talán nem sz*p le? Ha ez egy van ekkor oké, az ember elfogadja ennyi. Nincsenek ilyen kategóriák a nők között hogy rossz az ágyba,n vagy jó az ágyban mert ez senkit sem érdekel.
Nekem az lenne a reakcióm, hogy hú b@ssz...meg jól el b..sztuk a lányunk nevelését, gyerekkorát, hogy 16 évesen erre van igénye...
Aztán a férfire vonatkozóan az lenne a reakcióm, hogy az övé is elvolt...bszva...
Aki azt mondja, hogy ez normális, az nem gondolhatja komolyan, szerintem 18 évesn NŐK jöttek észt osztani...
Biztos vagyok benne, hogy a kérdés kitaláció!
De ez is csak azt mutatja, hogy az ilyen, sokak által "provokatívnak" minősített kérdések csigázzák fel legjobban a kommentelőket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!