Hogy mutassam be a barátomat a szüleimnek, ha ő 29 éves, én pedig csak 16 vagyok? Mi lenne a reakciótok?
Most ne azt írjátok, hogy kihasznál, szakít velem, stb.
Mert ez akkor is megtörténhetne, ha ő is 16 éves lenne.
Nem azt várom, hogy örökre együtt leszünk, mint egy tündérmesében. Nem is a pénze, kapcsolatai, befolyása miatt vagyok vele.
Egyszerűen jól megvagyunk, működik közöttünk a kémia és úgy döntöttünk, megpróbáljuk a dolgot.
De nem tudom, hogy a szüleim hogy reagálnak majd (még sosem volt barátom). Nem tudom, hogy mondjam el. Meséljek róla, vagy egyszerűen csak hívjam ide? Vagy hogy?
A 13 év nem olyan sok, csak itt az a baj, hogy te csak 16 vagy. Ha húsz lennél, és a barátod 33 akkor is sokan csodálkoznának, de nem vernéd ki ennyire a biztosítékot, mint itt és most, ahogyan olvasom. Aztán az sem mindegy, hogy néz ki az ember lánya/fia. Értem ezalatt, hogy mennyinek látszik.
Én 18 éves voltam, mikor összejöttem a férjemmel, aki akkor 30 volt. De nem emlékezem, hogy valaki is azt firtatta volna, hány évesek vagyunk.
Az én lányom 24 éves koráig nagyjából vele egyidősökkel járt (1-2 év maximum), aztán 25 évesen mégis egy nála 11 évvel idősebbel kötötte össze az életét.
Szerintem lehet a kerdezonek magyarazni, hogy a befolyasos,penzes, jokepu 30-as baratja egy degeneralt... Ugyse fog hinni senkinek.
Menj es mutasd meg anyucinak , apucinak tuti orulni fognak neki, hogy a lanyuk egy kis naiv pipi.
De amugy vigyazz mert hamarosan lejar a szavatossagos.
Hahó, :)
Én a következőt tanácsolom neked, hogyha a szüleid nem tudják, kapcsolatban vagy: Kezdd el adagolni a sztorit onnan, hogy tetszik egy 29 éves fiú, mitévő legyél. Nézd meg, mit reagálnak. Később jöhet az a fázis, hogy ő is nyitott a társaságodra és így tovább... Mindig tudd meg, mire számíthatsz.
Üdv.: P.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!