Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mutassam be a barátomat...

Hogy mutassam be a barátomat a szüleimnek, ha ő 29 éves, én pedig csak 16 vagyok? Mi lenne a reakciótok?

Figyelt kérdés

Most ne azt írjátok, hogy kihasznál, szakít velem, stb.

Mert ez akkor is megtörténhetne, ha ő is 16 éves lenne.

Nem azt várom, hogy örökre együtt leszünk, mint egy tündérmesében. Nem is a pénze, kapcsolatai, befolyása miatt vagyok vele.

Egyszerűen jól megvagyunk, működik közöttünk a kémia és úgy döntöttünk, megpróbáljuk a dolgot.

De nem tudom, hogy a szüleim hogy reagálnak majd (még sosem volt barátom). Nem tudom, hogy mondjam el. Meséljek róla, vagy egyszerűen csak hívjam ide? Vagy hogy?

2014. jún. 15. 11:19
 21/91 anonim ***** válasza:
98%
Utolsóval teljesen egyetértek. Nem azt mondom, hogy nem tudok beszélgetni egy korodbelivel, kérdező. De kapcsolat? Na neeee... Tőlem lehet akármilyen értelmes és gyönyörű, akkor sem járnék vele. 25 felett felnőtt kapcsolatra vágyom, amit én és a párom közösen alakítunk, semmi szükségem arra, hogy a szülőknek könyörögni kelljen már azért is, hogy nálam aludhasson a barátnőm...
2014. jún. 15. 12:01
 22/91 anonim ***** válasza:
97%
19: Pontosan... ez nem egyenrangú kapcsolat semmilyen téren.
2014. jún. 15. 12:02
 23/91 anonim ***** válasza:
72%
20-as, én küldtem neked egy zöldet, mert teljesen egy véleményen vagyok Veled!
2014. jún. 15. 12:02
 24/91 anonim ***** válasza:
72%
19-es válaszra gondoltam mint utolsó, de a 20-ast is teljesen osztom.
2014. jún. 15. 12:04
 25/91 anonim ***** válasza:
86%
30 éves nő vagyok. Ha egy 16 éves kisfiúra gondolok, max. a röhögés fog el, nemhogy kapcsolatban gondolkodjak. A férfi, akivel jársz, nem vesz komolyan. Ez tény. Jó veled a szex, mert nincsenek elvárásaid, és azt hiszed, amit tapasztalsz, az milyen király. Megadod neki azt, hogy felnézel rá, ő lehet az atyaúristen, mert milyen menő már! Közben pedig a saját súlycsoportjában, a saját közegében és szintjén csak egy lelkiszegény, aki egy kislányt hülyít. Nincs olyan barátja, aki ne röhögné ki ezért. Ez csak szex, semmi más. Ezért meg felesleges bemutatnod, mert ha apád viszont normális, akkor addig veri, míg minden csontja el nem törik. És megjegyzem, jogosan.
2014. jún. 15. 12:07
 26/91 anonim ***** válasza:
100%

A 13 év nem olyan sok, csak itt az a baj, hogy te csak 16 vagy. Ha húsz lennél, és a barátod 33 akkor is sokan csodálkoznának, de nem vernéd ki ennyire a biztosítékot, mint itt és most, ahogyan olvasom. Aztán az sem mindegy, hogy néz ki az ember lánya/fia. Értem ezalatt, hogy mennyinek látszik.

Én 18 éves voltam, mikor összejöttem a férjemmel, aki akkor 30 volt. De nem emlékezem, hogy valaki is azt firtatta volna, hány évesek vagyunk.

Az én lányom 24 éves koráig nagyjából vele egyidősökkel járt (1-2 év maximum), aztán 25 évesen mégis egy nála 11 évvel idősebbel kötötte össze az életét.

2014. jún. 15. 12:13
 27/91 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem lehet a kerdezonek magyarazni, hogy a befolyasos,penzes, jokepu 30-as baratja egy degeneralt... Ugyse fog hinni senkinek.

Menj es mutasd meg anyucinak , apucinak tuti orulni fognak neki, hogy a lanyuk egy kis naiv pipi.

De amugy vigyazz mert hamarosan lejar a szavatossagos.

2014. jún. 15. 12:15
 28/91 A kérdező kommentje:
Kétlem, hogy a szexet élvezné velem a legjobban, amikor még semmit nem csináltunk...
2014. jún. 15. 12:16
 29/91 anonim ***** válasza:
63%
D*
2014. jún. 15. 12:16
 30/91 anonim válasza:
76%

Hahó, :)

Én a következőt tanácsolom neked, hogyha a szüleid nem tudják, kapcsolatban vagy: Kezdd el adagolni a sztorit onnan, hogy tetszik egy 29 éves fiú, mitévő legyél. Nézd meg, mit reagálnak. Később jöhet az a fázis, hogy ő is nyitott a társaságodra és így tovább... Mindig tudd meg, mire számíthatsz.

Üdv.: P.

2014. jún. 15. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!