Hogy mutassam be a barátomat a szüleimnek, ha ő 29 éves, én pedig csak 16 vagyok? Mi lenne a reakciótok?
Most ne azt írjátok, hogy kihasznál, szakít velem, stb.
Mert ez akkor is megtörténhetne, ha ő is 16 éves lenne.
Nem azt várom, hogy örökre együtt leszünk, mint egy tündérmesében. Nem is a pénze, kapcsolatai, befolyása miatt vagyok vele.
Egyszerűen jól megvagyunk, működik közöttünk a kémia és úgy döntöttünk, megpróbáljuk a dolgot.
De nem tudom, hogy a szüleim hogy reagálnak majd (még sosem volt barátom). Nem tudom, hogy mondjam el. Meséljek róla, vagy egyszerűen csak hívjam ide? Vagy hogy?
50-es vagyok.Miért is lettem lepontozva? :s
Csakmert nem álltam be köpködni,hogy a pasi mekkora pedofil állat,a lány meg micsoda kis k... fúúj?
Szerintem ez egyén és helyzetfüggő,hogy működik-e.Amúgy meg Nagyanyám meg Nagyapám köztt 22 év volt.40 évig együtt voltak és felneveltek két diplomás gyereket.Erről ennyit.
Aha,mert szerinted mert csak hasonló korú embernek tudnak beszélgetni?
Talán inkább a hasonló "szellemi szinten" lévők.Én pl a 17 éves osztálytársammial nem tudtam mit kezdeni...Mert agyilag némelyik,na no comment...
Na akkor mi is perverzek vagyunk...mert van közöttünk 16 év.Jó tudni. :D
Amúgy én szülőként mivel közöttünk is van nagy korkülönbség nem gondolom,hogy alapom lenne rá,hogy nagyon hőbörögjek,meg így hiteltelenek is lennék.Én megnézném azt a pasit előbb,elbeszélgetnék vele,és csak azután "ítélkzenék".
Amúgy el tudom képzelni,hogy valaki jobban érzi magát egy ennyi idős lánnyal,mint egy melótol már lestrapált,30 körüli,gyerekszülési és férjfogási frászban lévő nővel.Bocs lehet lepontozni,én is nő vagyok és hát látom néha milyenek a korsztályombéli szinglik,hát no comment(persze tisztelet a kivételnek).Lehet ha pasi lennék nekem is inkább 17 éves kéne. :P
34/N
Utolso, hat akkor orulj hogy nem ferfi vagy. En meg 17-18 evesek kozott mozgok es inkabb hagyjuk...
A legtobbjuk elkenyesztetett, hulye p*csa, akik aztan par pia utan mindenben benne vannak. Inkabb egy 30-as no ( bar nem ertem miert lestrapaltak+ te is hasonlokoru vagy, akkor mar teged is a polcra lehet tenni? :D) aki hazassagot es gyereket akar.
Azért ez mekkora lúzerség a srác részéről, hogy a korabeli lányok közt nem talál barátnőt?
A mi baráti társaságunkba is volt egy 25 éves srác, összejött egy 17 éves lánnyal. aranyos kiscsaj volt meg minden, de annyira naiv volt....
Na meg egy 25 éves ár hosszútávra tervez, ha komoly kapcsolatra vágyik, egy 17 évesnek még buli az élet.
Azért a srác kapta a baráti körből az ívet, hogy fiatalabb nem volt meg hasonlók, meg este 8ra vigye haza, mert bajban lesz. Szóval egy majd 30as pasinak ez nem épp dicsőség. Az élelmesebbje csak ágybetétnek használja ezt a tizenéves korosztályt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!