Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mutassam be a barátomat...

Hogy mutassam be a barátomat a szüleimnek, ha ő 29 éves, én pedig csak 16 vagyok? Mi lenne a reakciótok?

Figyelt kérdés

Most ne azt írjátok, hogy kihasznál, szakít velem, stb.

Mert ez akkor is megtörténhetne, ha ő is 16 éves lenne.

Nem azt várom, hogy örökre együtt leszünk, mint egy tündérmesében. Nem is a pénze, kapcsolatai, befolyása miatt vagyok vele.

Egyszerűen jól megvagyunk, működik közöttünk a kémia és úgy döntöttünk, megpróbáljuk a dolgot.

De nem tudom, hogy a szüleim hogy reagálnak majd (még sosem volt barátom). Nem tudom, hogy mondjam el. Meséljek róla, vagy egyszerűen csak hívjam ide? Vagy hogy?

2014. jún. 15. 11:19
 51/91 anonim ***** válasza:
7%

# 43

"szűzen 99%-ban csak a vallásosak mennek férjhez és - minő meglepetés! - náluk a válás is bűn, nem csak a házasság előtti szex. "

Nem a szűzön van a hangsúly. Egy fiatal lány minden szempontból jobb mint egy idősebb. Termékeny, ártatlan, és nem csak elvárásai vannak hanem tud szeretetet is adni.

A jó megfogalmazás az hogy 16-17 éves lánynak még biztos van értéke, míg egy idősebbnek már nagyon esélyes hogy nincs. Miért jó tehát egy 30 éves kivénhedt maca, amikor ott van egy 16 éves érintetlen fiatal lány?

"egy 15 éves szűzlánynak nincsenek igényei. "

Ja, de a férfi igényei nem számítanak. Féltékenyek vagytok semmi több, lassan lejár az időtök és így akartok keresztbe tenni egy férfinak. Ha valakinek az az igénye hogy nincs igénye akkor azt el kell fogadni.

Mellesleg pont ez a baj veletek, gátlástalajok vagytok és csodálkoztok hogy sok férfinak csak szexre kelletek.

# 44

"Linkelnéd ezeket a statisztikákat?"

[link]

"Nem az a nagy kunszt, hogy akkor melletted maradjon a nő, ha eltartod és függ tőled, hanem ha megtehetné, hogy lelép, mert megél egyedül, mégis melletted marad, mert szeret..."

Baromság. A nők mindig is a hatalmat, erőt és pénzt keresik a férfiban. Míg egy férfi a szexuális ártatlanságot, tehát a monogámiát keresi a nőben. A nők nem kezdenek szűz kisfiúkkal és a férfiak se szeretnének egy k**vát gyerekeik anyjának. A nők esetében már 2-3 különböző férfival való kapcsolat is nagyon sok.

"Ja, mert régen alárendelt szerephez tökéletesek voltak. A nő neve kuss volt, azt csinálta amit az ura mondott.

"

Pont hogy akkor még a volt a nőkben erkölcsi tartás. A Szűz Mária kultusz nem véletlen, és az sem hogy rengeteg nő rajong betegesen, híres énekesekért/színészekért.

"Hát pedig nem is arra, hogy megvitassák velük a külpolitikai helyzetet"

Mint ha egy normális férfi megakarná vitatni ez egy nővel. Egy ilyen nő inkább idegesítő.

"Gyerekvállalás és szüzesség hogy függ össze? "

Úgy hogy egy anya nem lehet k**va.

2014. jún. 15. 16:08
 52/91 anonim ***** válasza:
100%

51-es, köszönjük! Most már mindent tudunk!

Ennyi elég is lesz mára!

2014. jún. 15. 16:12
 53/91 anonim ***** válasza:
9%

"Ráadásul, egészséges 25 feletti férfi szexuális igényeit nem tudja egy tapasztalatlan kislány kielégíteni. Nem a szüzesség a baj, hanem hogy fogalmad nincs még arról, mire lehet szüksége egy férfinak"

Érdekes én valahogy tudtam,igaz nálunk nem volt a családban tabutéma a szex,és felnőtkként is meg kell tanulni mi jó a másiknak

": forró éjszaka: no, mert haza kell menned."

Hét végén általában ott aludtam.

"Romantikus vacsora: no, mert nincs fizetésed."

Meghívott,ha úgy adódott.

"Buli az ismerősökkel: no, mert ismét haza kell menned."

Szintén megoldottuk pénteknként,de nem volt bulizós típus.

"Beszélgetés az ismerősökkel vagy vele politikáról, az

érdeklődési köréről: no, mert alig kezd nyílni a szemed, fogalmad nincs."

Háistennek nem érdekelte a politika,engem se érdekel azóta se,az érdeklődési köréhez,17 évesen is hozzá tudtam szólni.

"Szüleivel találkozás: no, mert hogy vegyenek komoly partnernek egy kicsilányt a felnőtt fiuk mellett, akitől már inkább unokát kívánnak."

Neki csak az anyukája élt már,gyakran találkoztunk,és szeretett is engem.Sátoros ünnepekkor Anyujával együtt jöttek hozzánk át.Az unoka meg nem midenkinél elsődleges szempont.

"Nem jó ez így."

Nekünk így utólag is visszagodolva,nagyon is jó volt.

50-es vagyok :)

2014. jún. 15. 16:13
 54/91 anonim ***** válasza:
100%

51: Te láttál már manapság tizenéves lányt??? :-DDDD

Nem mind, de van bőven olyan, aki 17 évesen már többször volt részegen kiütve, esetleg droghatás alatt és csak az nem dugta meg, aki nem járt arra.

2014. jún. 15. 16:21
 55/91 anonim ***** válasza:
100%

53: Kivételek vannak, de általánosságban egy felnőtt, érett férfinek nem partner egy tinilány. Sem szellemileg, sehogy.

Aki ennyi idősen is éretlen tinilányok után kajtat, ott az esetek 99.9%-ban komoly gond van.

2014. jún. 15. 16:25
 56/91 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ha érettebb lennél a korodnál, neked is ugyanaz járna a fejedben, ami itt a többségnek: hogy egy 29 éves férfi mit akarhat egy fiatal lánykától.
2014. jún. 15. 16:27
 57/91 anonim ***** válasza:
0%

"egészséges 25 feletti férfi szexuális igényeit nem tudja egy tapasztalatlan kislány kielégíteni"

És még ti mondjátok hogy a fiatal lányok kellenek szexre, és nem az idősebbek. Ekkora öngólt.

Egy férfinek nincsenek komoly szexuális igényei. A lényeg az hogy a lányazt csinálja az ágyban amit mondunk, ezért itt egyáltalán nem számít a kor.

"hogy fogalmad nincs még arról, mire lehet szüksége egy férfinak: forró éjszaka: no, mert haza kell menned. Romantikus vacsora: no, mert nincs fizetésed. Buli az ismerősökkel: no, mert ismét haza kell menned."

Ennek semmi köze a lány korához csak a joghoz. Valójában a férfiak lennének a legboldogabbak ha ők fizethetnének mindent de mellette egy igazi odaadó lányt kapnának.

"Beszélgetés az ismerősökkel vagy vele politikáról, az érdeklődési köréről: no, mert alig kezd nyílni a szemed"

A nőkkel kortól függetlenül nem lehet komoly szinten beszélni a politikáról, vagy a tudományról, és ez így van jól.

2014. jún. 15. 16:33
 58/91 anonim ***** válasza:
11%

# 54

Ez a ti ideológiátok eredménye. Másrészt ha valaki 16 évesen k**va akkor 26 évesen is az lesz. Arra viszont hogy egy 16 éves lány szűz vagy jóval kevesebb szexuális kapcsolata volt sokkal nagyobb esély van mint egy 26 évesnek.

2014. jún. 15. 16:36
 59/91 anonim ***** válasza:
100%
Fúha 51-es, szerinted az erkölcsi tartás egyenlő a teljes meghunyászkodással?
2014. jún. 15. 16:43
 60/91 anonim ***** válasza:
100%

57: "Egy férfinek nincsenek komoly szexuális igényei."

Neked lehet, hogy nincsenek, de soknak többre van igénye, mint egy kis reszelés.

"A nőkkel kortól függetlenül nem lehet komoly szinten beszélni a politikáról, vagy a tudományról, és ez így van jól."

:-DDD

2014. jún. 15. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!