Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mutassam be a barátomat...

Hogy mutassam be a barátomat a szüleimnek, ha ő 29 éves, én pedig csak 16 vagyok? Mi lenne a reakciótok?

Figyelt kérdés

Most ne azt írjátok, hogy kihasznál, szakít velem, stb.

Mert ez akkor is megtörténhetne, ha ő is 16 éves lenne.

Nem azt várom, hogy örökre együtt leszünk, mint egy tündérmesében. Nem is a pénze, kapcsolatai, befolyása miatt vagyok vele.

Egyszerűen jól megvagyunk, működik közöttünk a kémia és úgy döntöttünk, megpróbáljuk a dolgot.

De nem tudom, hogy a szüleim hogy reagálnak majd (még sosem volt barátom). Nem tudom, hogy mondjam el. Meséljek róla, vagy egyszerűen csak hívjam ide? Vagy hogy?

2014. jún. 15. 11:19
 11/91 anonim ***** válasza:
26%

Mond el, hogy van egy srác, aki tetszik,és kérdezd meg a szüleidtől, hogy áthívhatod-e.

Bemutatás: "Anya, Apa, ő itt a barátom XY"

szerintem egyikőtökkel sincs semmi gond, mi a férjemmel 1 évvel voltunk idősebbek nálatok. szülők ellenezték, de kit érdekel?

2014. jún. 15. 11:35
 12/91 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el a barátoddal valami nincs rendben! Neki már a családalapításon kellene gondolkodnia!
 13/91 anonim ***** válasza:
100%

Hozzád ez valóban nagy korkülönbség.

Egy ilyen korú férfi(?) inkább a saját korosztályából választ és nem egy 16 éves lányt vesz maga mellé. És ezt ne úgy értsd, hogy veled van baj, hanem vele.

Én is azt tanácsolom, hogy előbb beszélj róla a szüleiddel és a korát is említsd meg. Ha jól fogadják, jöhet a bemutatás.

27/N

14/91 A kérdező kommentje:

Nincs vele semmi baj, teljesen normális.

Nem vagyok buta és naiv, nem gondolom, hogy örökké együtt leszünk, de nem is azt várom, mikor lesz vége a kapcsolatunknak. Most együtt vagyunk és el kell fogadni.

Ő sem "gyökér", hogy a saját korosztályából legyen valakije, sőt. Külsőre nagyon jól néz ki, megvan a megfelelő egzisztenciája, tehetős családból származik, szóval nem olyan ember, akin átnéznek mások.

Nem tudta, hogy hány éves vagyok, amikor megismerkedtünk, egyetemistának gondolt. Én pedig még egy ideig ebben a hitben hagytam, mert nem gondoltam, hogy bármi lesz a dologból, csak izgalmas volt egy nálam idősebbel kavarni.

3 hónapja vagyunk együtt ténylegesen, de már tavaly óta megy ez az egész közöttünk.

Mindjárt 17 leszek, azért nem úgy nézek ki, mint egy alsós kislány.

Attól, mert gimnazista vagyok, még nem ülök a könyvek fölött egész délután és elég sok idősebb barátnőm, barátom van. Nem vagyok éretlen, hogy ne lehessen velem bármiről beszélgetni.

Nagyon jól kijövünk és tényleg mindent megtudunk beszélni.

Valamokka, az meg inkább téged és a te komolyságodat jellemezné, ha így viselkednél...

2014. jún. 15. 11:36
 15/91 anonim ***** válasza:
96%

Nekem volt két nagyobb korkülönbséges kapcsolatom is, de 18 évesen. Abból az egyik utólag kiderült, hogy azért volt velem, mert nagykorú voltam de fiatalabbnak látszottam a koromnál, viszont őt már ítélték el kiskorú molesztálásáért - neki megvolt az élmény büntetőjogi következmények nélkül. A másikkal is addig voltunk jól el, amíg tapasztalatlanként bevettem a hülye dumáját és előttem megjátszhatta magát. Amint tapasztaltabb lettem és elkezdtem megkérdőjelezni a döntéseit, érdemben vitatkozni a véleményével, egyből jöttek a súrlódások.

A gond az, hogy nem egy korosztály vagytok és nagyon gyanús az, hogy nálad próbálkozik. Hiába jössz azzal, hogy érettebb vagy a korosztályodnál, az mind csak blabla, a gyakorlatban akkor is tini vagy. A normális ilyen korú férfiaknak egy tini nem egyenrangú partner társként, beszélgetőpartnerként.

2014. jún. 15. 11:39
 16/91 anonim ***** válasza:
100%
Nézd kérdező, én nem győzködlek tovább. Vágj bele, aztán majd várjuk a következő kérdésedet.
2014. jún. 15. 11:41
 17/91 anonim ***** válasza:
66%
En sem voltam nalad sokkal idosebb mikor a 12 evvel idosebb parommal osszejottunk. Azota szuletett egy kislanyunk, boldog csaladunk van. Nem kell mindjart leirni oket...
2014. jún. 15. 11:45
 18/91 anonim ***** válasza:
90%

"Nem vagyok éretlen, hogy ne lehessen velem bármiről beszélgetni. "

Teljesen más egy 17 évessel és egy 24-28 évessel beszélgetni. Akkor is, ha te okosnak és érettnek gondolod magad, tudod hogy Mozart nem festő hanem zeneszerző volt és Párizs nem Róma mellett van.

2014. jún. 15. 11:45
 19/91 anonim ***** válasza:
76%
Egy normális 30 éves felnőtt férfi semmit nem akar egy kiskorútól. Ez ennyi. Akkor sem, ha találsz a világon ilyen alapon kialakuló kapcsolatokat. Azok az emberek lelkileg sérültek. Akkor is, ha már eltelt húsz év azóta. Ez nem bizonyíték arra, hogy normálisak. Nekem nem magyarázod meg, hogy egy egészséges felnőtt férfi normális kapcsolatot alakít ki egy 16 éves kislánnyal. Ha egy szinten vagytok, akkor nagy a baj, akármilyen egzisztenciája is van.
2014. jún. 15. 11:50
 20/91 anonim ***** válasza:
97%
Tényleg? Pontozz le nyugodtan, de apuci mit szólna, ha a közös, született kislányotok 16 évesen hazaállítana egy harmincas nyálcsorgató fószerrel, hogy szia apa, itt a pasim? NE röhögtess, hogy ez neki teljesen normális és természetes lenne, mert ti is így jöttetek össze? Önkritika és őszinteség hiányzik! Nem a lepontozásban kell bosszút állni, hanem ki kell mondani az igazságot, hogy ez beteges és egyáltalán nem normális dolog. Egy 16 évves lány még _nem_ nő, akármilyen húdeérettnek is érzi magát, mert egy harmincas dugja.
2014. jún. 15. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!