Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mutassam be a barátomat...

Hogy mutassam be a barátomat a szüleimnek, ha ő 29 éves, én pedig csak 16 vagyok? Mi lenne a reakciótok?

Figyelt kérdés

Most ne azt írjátok, hogy kihasznál, szakít velem, stb.

Mert ez akkor is megtörténhetne, ha ő is 16 éves lenne.

Nem azt várom, hogy örökre együtt leszünk, mint egy tündérmesében. Nem is a pénze, kapcsolatai, befolyása miatt vagyok vele.

Egyszerűen jól megvagyunk, működik közöttünk a kémia és úgy döntöttünk, megpróbáljuk a dolgot.

De nem tudom, hogy a szüleim hogy reagálnak majd (még sosem volt barátom). Nem tudom, hogy mondjam el. Meséljek róla, vagy egyszerűen csak hívjam ide? Vagy hogy?

2014. jún. 15. 11:19
 31/91 anonim ***** válasza:
88%
Egy 30 körüli tehetős, jóképű, egészséges férfinek már több nője kellett legyen, mint ujja. Ha nem így van, akkor valahol valami hibádzik. De legyen szerencséd, és ne te legyél a mazsola a kalácsban
2014. jún. 15. 12:26
 32/91 anonim ***** válasza:
78%
ha a lányom lennél jobban járna a barátod ha nem mutatnàd be. számomra ekkora korkülönbséggel pedofil kategóriába tartozik, mivel csak 16 éves vagy.
2014. jún. 15. 12:27
 33/91 anonim ***** válasza:
63%
Mutasd be rokonként...
2014. jún. 15. 12:34
 34/91 anonim ***** válasza:
96%

Óóóó, a szüzességedre megy... amíg nem fektet le, addig maga a főnyeremény, hidd el. És persze, hogy okosnak tartod magad, én is annak tartottam magam ennyi idősen, de most visszanézve, naiv kislány voltam, aki éppen megúszta a pofáraejtést... Utolsó pillanatban szabadultam meg ilyen idősebb pasitól, aki mérgében mindent el is ismert. Sok sikert, csak majd ne sírj, ha az első alkalom után hagy ott. És, lehet, hogy okos vagy, de sem a kommunikációs készséged, sem a világlátásod nem olyan, mint az övé, egész egyszerűen, mert te még ha tetszik, ha nem, GYEREK vagy. 25 és 35 rögtön más..

22/N

2014. jún. 15. 12:50
 35/91 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudnám komolyan venni a pasast.

Képzeld el a vele egykorú barátaival vagy munkatársaival. Majd' 30 éves emberek, egyik megkérdezi "barátnőd nem jön bulizni?", pasas meg erre: "Nem, nagyon sok a leckéje."

Igaz, akkor is kihasználhat vagy szakíthat veled, ha ő is 16... na de azért a kettő nem ugyanaz. Egy 30 évesnek több esze kellene, hogy legyen, mint egy tinédzsernek.

2014. jún. 15. 13:03
 36/91 anonim ***** válasza:
96%

"Nem tudta, hogy hány éves vagyok, amikor megismerkedtünk, egyetemistának gondolt. Én pedig még egy ideig ebben a hitben hagytam, mert nem gondoltam, hogy bármi lesz a dologból, csak izgalmas volt egy nálam idősebbel kavarni"

- Kérdező javíts ki ha tévedek, de ez nem igazán az érett viselkedés mellett teszi le a voksot.

Azontúl nekem is van ilyen ismerősöm, 30-hoz közel jó haver de agyilag vagy inkább érzelmileg leragadt a középiskolás szinten. Azóta is csak 15-16-17 éves korosztályból voltak barátnői. Azok a kapcsolatok 1-3 év után tönkrementek mivel a csajok is értek és rájöttek, hogy nem stimmel valami a pasival.

Nekem senki ne mondja, hogy 29 évesen az érettségi szint kompatibilis egy 16 évesével, ő magát tartja el (feltételezem) fontos felelősségteljes döntéseket kell hoznia veled meg beszélgessen a matek témazáróról? Csak nekem tűnik ez disszonánsnak? És lehet nem így van, de eddig kizárólag azt láttam, hogy ebből a korosztályból csak azok választanak középiskolásokat akik vagy senkinek nem kellenek a saját korosztályukból (és nincsenek elveik) vagy akiknek az érzelmi intelligenciájuk alulról súrolja egy teáskanál érzelmi töltetét.

Igaz ugyan hogy én nő vagyok, de 25 évesen képtelen lennék komolyan venni egy 16 évest. Nekem társ kell, akire lehet támaszkodni, együtt felépíteni egy életet, nem pedig egy gyerek.

2014. jún. 15. 13:29
 37/91 anonim ***** válasza:
100%
Nem keresek gyerekeket.. majd csinálok magamnak.
2014. jún. 15. 13:35
 38/91 anonim ***** válasza:
90%

Nem olvastam végig a kommenteket, de kérdező, áruld el, miről szoktatok beszélgetni.

Ő mindjárt 30 éves lesz, felnőtt férfi. Ha nem házas, feltehetőleg van karrierje, hamarosan családot kéne alapítania. Van pénze, tapasztalata, állása, saját véleménye, önálló gondolatai, na meg "szabadsága". Amíg ő ezekről beszélgetne, addig te majd elmondod, mekkora k.öcsög volt tegnap a matektanár, hogy nem adta meg a kettest.

16 éves kislány vagy, nem is tudom, mit akar tőled egy felnőtt férfi. Anyádékkal laksz, ők fizetnek neked mindent, egyetlen dolgod a tanulás. Szerinted mit akar tőled, ha nem magát a fiatalságod. Ha érted, mire gondolok....

2014. jún. 15. 13:41
 39/91 anonim ***** válasza:
91%
Az ilyenkorú férfiak ha komoly kapcsolatot szeretnének akkor nem egy kislánnyal vannak, hanem egy érett, tapasztalt, pénztkereső, független nővel, akivel eljárhat, utazgathat, összeköltözhet, családot alapíthat. Aki mos, főz neki, kielégíti a szexuális igényeit minden nap. Ez a normális élet, aki nem erre vágyik az beteg. Te ezekből semmit nem tudsz neki nyújtani.
2014. jún. 15. 13:55
 40/91 anonim ***** válasza:
18%

Statisztikák bizonyítják hogy minél fiatalabb egy kapcsolatban a nő, és ezáltal szűz vagy csak nagyon kevés szexuális partnere volt annál nagyobb esély van rá hogy a kapcsolat nem végződik válással. Régebben 12-13 évesen már férjhez adták a lányokat 30-40 éves férfiakhoz.

Az meg hogy a fiatal lányok csak szexre kellenek pont nem igaz. Minél fiatalabb egy lány annál nagyobb az esély hogy szűz, és kitűnően alkalmas gyerekvállalásra. A logika és a józan ész azt diktálja hogy a 30-40-es nők kellenek csak szexre mert náluk már elég esélyes hogy átment rajtuk a fél falu, vagy gyerekük van.

2014. jún. 15. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!