Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most kinek adjak igazat?...

Most kinek adjak igazat? Jogosan védem a fiamat?

Figyelt kérdés

Három éves fiam úgy fejbe vágta a páromat, hogy felszakadt a szemöldöke.

Azon "vesztek" össze, hogy a párom el akarta venni az üdítőt mert, ha azt iszik akkor nem ebédel.

Én persze a gyereket védtem, nehogy a párom bántsa amiért oda ütött neki. Most a párom haragszik rám, azt sem engedte, hogy beragasszam a sebét.

A kicsi biztos nem akart akkorát ütni az üdítős flakonnal csak így sikerült. Sajnos nem ez az első eset, hogy a párom fegyelmezni próbálja a fiamat.

Eddig nagyon szerették egymást, de most már nem hiszem, hogy a párom is így érez.mit tegyek? Két tűz között vagyok.

2013. nov. 27. 11:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/81 anonim ***** válasza:
100%

Hiaba akinek Isten nem adott ember nem adhat!!!!

Ertelmileg nulla vagy aranyom nem baj eld ki magad a nagy kuzdosportodba. Es neveld te is a csemetedet verekedesre, tudod egyaltalan nem erdekel milyen elcsesszettek vagytok. :-)

Az h elverte volna pl azert a kezet a gyereknek merz beszakitotta a fejet szerintem jogos. Nem agyonrugdosta volna. Es az teljesen normalis ugy latszik nalatok h a gyerek mindenkinek odavag ha nem az van amit o akar legyen az ismeros, idegen barki. Marha nevelt kolykod lehet neked is. De akkor se sirjon majd a szad ha a kis angyalkadat jol elverik oviban, suliban a masik gyerekek vagy esetleg tanitoneni vagy mas gyerek szulei mert ugye jogos onvedelem ahogy te is mondtad. Minden helyzetre lehet mondani h lehet verekedni, de akkor ne sirjal majd te se.

Csak ugye te vagy az a fajta ember akinek a gyereke mindenkibe kart tehet de ha tiedet csak lefingjak haborut inditasz.

Van egy gondolkodasmodod nem mondom. Hihetetlenul buta embernek tartalak. Es csak sajnalni tudlak teged is meg a gyereket is akit megszultel mert kutya kemeny elete lesz miattad!

2013. nov. 27. 15:26
 62/81 anonim ***** válasza:
86%
Az teljesen jogos, hogy véded a fiadat, mint egy anya. De meg kell beszélni a kisfiaddal, hogy ilyet nem szabad.
2013. nov. 27. 15:29
 63/81 anonim ***** válasza:
96%

Meg azt elfelejtettem leirni, h anyukanak tenyleg nem kotelessege azt elturni h mondjuk a parja megusse ezt alairom, de akkor mutatott volna vmi nevelesre valo dolgot a gyereke fele amibol tanulhatott volna, legyen az bunti, kikapas barmi. De ezt is mar nem tudom hanyadszorra irom le mert nem vahy kepes felfogni.

De anyuka megbabusgatta a fiat es meg o volt az aldozat ezek utan!! Te tenyleg nem latod h ez rossz amit tett? Merz ha nem komoly gondokkal kuzdesz. Rajtad kivul mindenki latja h nem jo az amit tett a gyerek es az anyja sem. Meg ha visszaolvasod a kerdezo valaszat van egy olyan resz h ovva intettek tole a pasit mert olyan roasz gyereke van. Akkor szerinted mindenki hulye csak es a gyerek tok rendben van neveles szempontjabol...

2013. nov. 27. 15:31
 64/81 anonim ***** válasza:
7%

"Es az teljesen normalis ugy latszik nalatok h a gyerek mindenkinek odavag ha nem az van amit o akar legyen az ismeros, idegen barki."

Ezt megint nem én írtam. Megint kiforgatod a szavaimat. Az a baj, hogy az ilyen beteg bipoláris személyiségeknek, mint te, csak fekete van és fehér. A kiegyensúlyozottság, a középút nagyon messze áll tőled.

2013. nov. 27. 15:35
 65/81 A kérdező kommentje:
Attól tartok, hogy ha megengedem neki, hogy nevelje a kicsit akkor elfog mérgesedni a viszonyuk.
2013. nov. 27. 15:36
 66/81 anonim ***** válasza:
83%
Hagyjuk szerintem en mar csak nevetni tudok rajtad. :-) a lenyget fel sem fogtad annak amit irtam. :-). Nem baj be tudom tudatlansagodnak.
2013. nov. 27. 15:37
 67/81 anonim ***** válasza:
100%

El van kapatva a gyerek!

Ha rossz a gyerek, az mindig a szülők hibája.

2013. nov. 27. 15:42
 68/81 anonim ***** válasza:
0%

" a lenyget fel sem fogtad annak amit irtam. :-)"

Az a baj, hogy nem volt lényege. Megtaláltál, belém kötöttél, kiforgattad a mondanivalómat. Te szólítottál meg én magamtól egy ilyen emberrel nem álok szóba és a mondanivalód sem kifejezetten érdekel. Csak nem hagyom magam, ha már megtaláltál.

Megverni nem akarsz?

2013. nov. 27. 15:43
 69/81 anonim ***** válasza:
0%

"Attól tartok, hogy ha megengedem neki, hogy nevelje a kicsit akkor elfog mérgesedni a viszonyuk."

Így van. Újra kellene kezdeniük a kapcsolatot. Jobban a bizalmába kellene férkőznie. Valami közös program. Simán lehet még baráti viszonyuk, ha a párod van olyan intelligens, hogy túlteszi magát ezen a sérelmen.

Hamar el lehet oda jutni, hogy nem nevelnie kell, mint egy kutyát. Hanem hallgatni fog rá, mert tisztelni fogja, felnéz rá és barátjának tekinti. Én már eljutottam oda, hogy ért a gyerek a szép szóból, mert bízik bennem.

2013. nov. 27. 15:47
 70/81 anonim ***** válasza:
0%
*nem állok.. (bunkóval beszélek elmegy a helyesírásom)
2013. nov. 27. 15:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!