Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most kinek adjak igazat?...

Most kinek adjak igazat? Jogosan védem a fiamat?

Figyelt kérdés

Három éves fiam úgy fejbe vágta a páromat, hogy felszakadt a szemöldöke.

Azon "vesztek" össze, hogy a párom el akarta venni az üdítőt mert, ha azt iszik akkor nem ebédel.

Én persze a gyereket védtem, nehogy a párom bántsa amiért oda ütött neki. Most a párom haragszik rám, azt sem engedte, hogy beragasszam a sebét.

A kicsi biztos nem akart akkorát ütni az üdítős flakonnal csak így sikerült. Sajnos nem ez az első eset, hogy a párom fegyelmezni próbálja a fiamat.

Eddig nagyon szerették egymást, de most már nem hiszem, hogy a párom is így érez.mit tegyek? Két tűz között vagyok.

2013. nov. 27. 11:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/81 anonim ***** válasza:
96%
Aha. Hányadszor? Az én lányom ezt napi 50x megígéri.
2013. nov. 27. 12:24
 22/81 anonim ***** válasza:
95%

persze hogy megígérte, nem hülye azt mondja amit hallani akarsz

Komolyan ha már szülő vagy olvass utána a gyermek lélek működésének

2013. nov. 27. 12:25
 23/81 anonim ***** válasza:
100%
Ha már pasizni tudsz, neveld meg a gyereked is!! Szegény párod:( de ha ez kell neki ...
2013. nov. 27. 12:28
 24/81 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezo te ritka nagy idiota vagy. Megigerte h nem tesz tobbet ilyet te meg a gyereket sajnaltad. Hat gratulalok van egy elkenyeztetett hulyegyereked akinek meg akkor is a feneket nyalod ha beszakitja masnak a fejet. Raadasul verekedesre tanitod. A hulye paros akit meg szidsz jot akart h ebedeljen az agressziv gyereked o meg lett a bolond mert esetleg megnevekte volna helyetted ha mar neked nem ment. Aztan meg itt panaszkodsz. Parod helyeben reg ott hagytalak volna a neveletlen kolykoddel egyutt. Sajnaljad majd akkor is ha majd az oviba tori be mas fejet mert pont ne az lesz amit o akar. Jo uton haladtok.. pfff szanalmas vagy.
2013. nov. 27. 12:28
 25/81 anonim ***** válasza:
100%

Nehogy már egy 3 éves legyen a főnök a családban.....remélem nem kerül össze a gyerekem ilyennel az oviban

Most kell tenned valamit mert pokolá fogja tenni az életed. Keress és fogadj el segítséget, mert jelenleg egy szülő feladatát sem tudod ellátni, nem még egy apai helyettesítést!!!

2013. nov. 27. 12:31
 26/81 A kérdező kommentje:
Nem az apja és az anyja akarok lenni egy személyben, hanem azt a szeretetet próbálom pótolni amit az apjától nem kap meg. A páromnak is lehetne annyi esze, hogy nem akarja megverni a gyereket főleg úgy, hogy nem az övé.
2013. nov. 27. 12:37
 27/81 anonim ***** válasza:
100%
A szeretet nem egyenlő azzal, hogy a fejedre nőhet, ha akarja.
2013. nov. 27. 12:39
 28/81 anonim ***** válasza:
100%

Ez rossz hozzáállás. De te tudod. Így nem lesz normális kapcsolatod sem vele, sem mással. A fiad mindenkit el fog marni, előbb-utóbb teljesen tudatosan.

Neveld meg a fiad. Te vagy az anyja, ez a te felelősséged.

2013. nov. 27. 12:41
 29/81 anonim ***** válasza:
100%
mint már írtam anyám apámat próbálta pótolni és rosszabbul jártam mintha normálisan nevelt volna.Persze nem az ő hibája csak sajnos a fegyelmezés hiánya nagy sebet ejt később visszaüt.életképtelen vagy túl agresszív lesz a gyerek.Neked nem kell pótolni az apát pont ezért van párod vagy az nem lehet férfi példa? Komolyan egyáltalán mint társ gondolsz rá? Te a nő vagy és soha de soha nem pótolhatod az apa szerepét ugyanis az apa a szigort testesíti meg(persze szereti a gyereket de egyben fegyelmez) és te csak 2-esen adod az anyai szeretetet tehát a logikád nem áll meg a helyén.
2013. nov. 27. 12:43
 30/81 A kérdező kommentje:
Akkor mit tegyek? Nem akarom, hogy úgy érezze, hogy én sem szeretem. A páromat pedig nem akarom elveszíteni.
2013. nov. 27. 12:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!