Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most kinek adjak igazat?...

Most kinek adjak igazat? Jogosan védem a fiamat?

Figyelt kérdés

Három éves fiam úgy fejbe vágta a páromat, hogy felszakadt a szemöldöke.

Azon "vesztek" össze, hogy a párom el akarta venni az üdítőt mert, ha azt iszik akkor nem ebédel.

Én persze a gyereket védtem, nehogy a párom bántsa amiért oda ütött neki. Most a párom haragszik rám, azt sem engedte, hogy beragasszam a sebét.

A kicsi biztos nem akart akkorát ütni az üdítős flakonnal csak így sikerült. Sajnos nem ez az első eset, hogy a párom fegyelmezni próbálja a fiamat.

Eddig nagyon szerették egymást, de most már nem hiszem, hogy a párom is így érez.mit tegyek? Két tűz között vagyok.

2013. nov. 27. 11:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/81 anonim ***** válasza:
4%

"A páromnak vannak gyerekei, szóval tudja mi a gyereknevelés."

Akkor csak egyszerűen bunkó. Most olvastam, hogy meg is akarta verni.. mégsem tudja mi a gyereknevelés.

2013. nov. 27. 13:28
 42/81 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos elfogult vagy. Ami valahol természetes, de szülőként a gyerek hibáit is észre kellene venni. Nyílván nem könnyű beismerni hogy nem tökéletes a gyerek. De azt mégis hogy várod el a párodtól, hogy ő is olyan elvakult legyen mint te.

Inkább örülj, hogy felelősen fordul a gyermek felé. Ha nem így lenne, lesz....né Nagy ívben hogy mi lesz vele, eszik vagy sem.

43/81 anonim ***** válasza:
100%
39 valaszolo lehet nalatok ez normalis viselkedes h a gyerek beszakitja mas fejet es ezert meg meg is kell dicserni h nem baj kisfiam ebben a korban vagy ez elvarhato toled. Es meg tanitjuk is ra h az oviban is verekedjen. Hmm erdekes meglatas. Itt a gyerek neveletlen ami nem az o hibajabol adodik hanem a draga anyukaebol mert ugynugy gondolkodik mint te. Ezert van neveletlen csemeteitek. De hidd el egyaltalan nem normalis az ha egy gyerek verekedik, se lanytol se fiutol. Ez nem olyan mint a fognoves h az elettel jar, igy cseperedik. Ha gy viselkedik nevelni kell es buntetni. Nem tutujgatni. Irto nagy marhasagot irtal.
 44/81 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de a gyereked egy borzasztó elkényeztetett kis hisztigép, nehogy már ő viselje a nadrágot 3 éves létére. Mi az, hogy verekszik, csapkod, mert valami nem úgy történik, ahogy ő akarja? Te arra buzdítod üssön vissza, akkor ne legyél felháborodva, ha az ő agressziójára is kap egy fülest, mert amúgy megérdemelné, lehet abból megtanulná, hogy nem körülötte forog a világ. Az más kérdés, hogy nem helyes megütni a gyereket, de ha így folytatod a "nevelését" csak rosszabb lesz és egy kiállhatatlan zsarnok lesz belőle.
2013. nov. 27. 13:29
 45/81 anonim ***** válasza:
3%

"39 valaszolo lehet nalatok ez normalis viselkedes h a gyerek beszakitja mas fejet es ezert meg meg is kell dicserni h nem baj kisfiam ebben a korban vagy ez elvarhato toled."

Ha ilyen egyszerű a gondolkodásod legalább ne fantáziálj mások családjáról. :-))) Fogalmad sincs, hogy mi van nálunk. :-))

2013. nov. 27. 13:37
 46/81 anonim ***** válasza:
85%

Bocsánat az offért, de ismerek egy nagyon hasonló kisfiút. A sógornőm kisfiáról van szó, 3,5 éves. Agresszív, csapkod, tárgyakat dobál, ha valami nem úgy történik, ahogyan ő akarja, de teljesen spontán, minden előzmény nélkül is előfordulnak ilyenek. És az a legbosszantóbb számomra, hogy a sógornőm ezt kb. annyiban is hagyja. Rászól, meg 'fenyegeti', hogy nem kap csokit vagy nem nézhet tv-t, de persze ezek üres szavak, leperegnek a gyerekről.

Az oviban is verekedős, ő is szokott kapni, olyankor meg sógornőm és anyósom még biztatja a gyereket, hogy ne hagyja magát, üssön csak vissza.

2013. nov. 27. 13:38
 47/81 A kérdező kommentje:
Ami történt, megtörtént. De a párom nem akar hozzám szólni, mit tegyek?
2013. nov. 27. 13:41
 48/81 anonim ***** válasza:
96%

39- es te magad irtad h verekszik a tied is ha nem ugy van amit akar senki nem kepzelodik csak abbol indultam ki amit te is bevallottal. Ilyen egyszeru. Nevelni kellene megtanulni itt okoskodni. :-)

Az h parod haragszik jogos reszerol. Beszeld meg vele o h latja es kossetek kompromisszumot legyen. Ha te semmire nem vagy hajlando h valtozzanak a dolgok akkor meg ne is csodalkozz ha elhagy. A gyereked nagyon neveletlen te pedig teszed ala a lovat. Ezzel itt szinte mindenki egyetert. Kiveve az nem akinek detto ugyanilyen a csemeteje. Akkor szerinted hol a hiba???

2013. nov. 27. 13:45
 49/81 A kérdező kommentje:
De a párom nem akar meghallgatni, én nagyon szeretem őt.
2013. nov. 27. 13:48
 50/81 anonim ***** válasza:
93%
Ha a pasinak egy csepp esze van, menekül tőletek!
2013. nov. 27. 14:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!