Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülő ad pénzt műkörömre?

Szülő ad pénzt műkörömre?

Figyelt kérdés
Nem értem, honnan van a korombelieknek pénzük arra, hogy havonta 4-5000 ft-ért töltessék.
2013. nov. 19. 18:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/88 anonim ***** válasza:
26%

Én is ekcémás voltam, nekem egy teakeverék segített. Ha akarod, szívesen megosztom veled, lehet, neked is használna.

Talán arra adnának pénzt, hogy magadnak csináld, lényegesen olcsóbb. Mondjuk gél lakkhoz meg kell venni az UV-szárítót, meg az áttetsző és fehér lakkot (francia körömhöz), de leosztva sokkal olcsóbban kijön, mint havonta egyszer megcsináltatni mással.

Valami egyezségre nem tudsz velük jutni? Házimunkáért cserébe, vagy kérhetnéd ezt a felszerelést karácsonyra.

2013. nov. 19. 22:29
 82/88 anonim ***** válasza:
82%
Kérdező, végigolvastam mindent, és minél többet olvastam, annál inkább arra a meggyőződésre jutottam, hogy iszonyatosan buta vagy!
2013. nov. 20. 06:11
 83/88 anonim ***** válasza:
38%

nem értem, minek neked a műköröm. kicsit megnöveszted, és olyan szép lakkokat kapni, nem is drágán. én a lovely-ra esküszöm, 450 egy darab, akcióban olcsóbb. minden héten más körmöm van:-)

33/N

2013. nov. 20. 08:03
 84/88 anonim ***** válasza:
72%
ennyi ésszel szabadlábon....
2013. nov. 20. 08:55
 85/88 anonim ***** válasza:
14%

Nem tudom miért küldenek itt gimnazistákat dolgozni. Lehet hogy ti valamilyen kisegítő iskolába jártatok, de jó esetben otthon is van mit tanulni suli után, és pihenni meg szórakozni is kell néha. Soha nem dolgoztam se nyáron se suli alatt, nyáron inkább nyaraltunk, együtt volt a család. Mégis mi jó származott volna abból ha én valami raktárba pakolászom 8 órába tizen évesen? vagy bárki? Akkor még nincs érettségid sem, normális munkára nem számíthatsz.

4-5ezer forint sok. Lehet találni olcsóbbat is, az enyém 3500-ért csinálta. Aztán rájöttem, hogy ezt én is meg tudom csinálni magamnak, karácsonyra kértem hozzá mindenféle eszközt, zselét, uv lámpát, stb, és csinálgatom úgymond ingyen magamnak. Van amikor csúnyácska lesz, ha türelmetlen vagyok, de sokszor nem lehet megmondani hogy profi csinálta vagy én.

l24

2013. nov. 20. 09:28
 86/88 anonim ***** válasza:
93%
Egy tipp és nem kell se köröm, se krém: a kisbabák kezére is szoktak húzni olyan kis pamutkesztyű szerűséget. nem egyujjas, hanem olyan, mintha egy pamutzacsi lenne a kis kezükön, hogy ne karmolják meg magukat, próbáltad már ezt a megoldást?
2013. nov. 20. 10:01
 87/88 anonim ***** válasza:
100%

Én nem adnék. Több okból sem.

Majd ha lesz kereseted, lehet műkörmöd is. Ennyi.

2013. nov. 20. 11:13
 88/88 anonim ***** válasza:
100%
Ha esetleg erre jársz. Miben fáradsz el ennyire? Ha csak hétvégén fiúzol, nem dolgozol, stb. Lehet hogy orvos kellene meg vitaminkúra mint műköröm. (Jártam én is középiskolába, azért kérdezem.)
2013. nov. 20. 14:10
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!