Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülő ad pénzt műkörömre?

Szülő ad pénzt műkörömre?

Figyelt kérdés
Nem értem, honnan van a korombelieknek pénzük arra, hogy havonta 4-5000 ft-ért töltessék.
2013. nov. 19. 18:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/88 A kérdező kommentje:

Ezen mit nem lehet érteni? Saját körömmel nappal is vakaróztam, de nem annyira, mint éjjel. Műkörömmel meg hiába vakarom, egyszerűen nem tudom úgy, mint saját körömmel. Olyan, mintha simogatnám a bőrömet..

Ésszerűen állok hozzá ezekhez a dolgokhoz, de nem akarom teljesen kikészíteni magamat. Így is nagyon hulla vagyok, rengeteg most a stressz is..

De nem is megyek mondjuk egyetemre, fősulira, mert én ezt nem bírom. Inkább választok piacképes szakmát, amit leteszek 1 év alatt nappalin.

2013. nov. 19. 19:59
 42/88 A kérdező kommentje:

A szüleim sokat tanítottak nekem a pénzről, munkáról, ezekhez való hozzáállásról.

Tőlük tanultam, tehát ők is életképtelenek lennének? Külön-külön cégük van, vezető beosztásúak.

2013. nov. 19. 20:00
 43/88 anonim ***** válasza:
95%

18 évesen képtelen vagy dolgozni, saját bevallásod szerint az egyetlen szociális kapcsolatod a pasid, és az egészségügyi problémádat műkörömmel korrigálod...

Hogy jönnek ide a szüleid amúgy?

2013. nov. 19. 20:02
 44/88 A kérdező kommentje:
Olvasd el a kérdést. Lehetőleg figyelmesen, nyitott szemmel.
2013. nov. 19. 20:03
 45/88 anonim ***** válasza:
72%
elég érdekes egy nőstény vagy te...
2013. nov. 19. 20:05
 46/88 anonim ***** válasza:
86%

És ha leteszed a piacképes szakmát, akkor mi lesz? Olyan munkát fogsz keresni, hogy ne legyen stresszes, ne kelljen sokat dolgozni hogy legyen időd másra is, ne kelljen korán kelni mert fontos az alvás, de azért jól is fizessenek....

Vagy majd anyuci/apuci cégénél "dolgozol", míg egy jómódú pasi el nem vesz és fizeti a műkörmödet.

2013. nov. 19. 20:09
 47/88 anonim ***** válasza:
91%
Figyelj, akkor apád/anyád cégénél kérj hétvégi munkát (a barátod helyett, vele ráérsz este is találkozni fél órára) és akkor lesz rá pénzed. Egyébként meg tekerd körbe sebtapasszal a körmeid éjszakára....
2013. nov. 19. 20:30
 48/88 anonim ***** válasza:
100%
Nem akartam ide írni, nem akartam ebbe a vitába beleszólni, de nem bírom megállni. Piacképes szakma egy év alatt, nappalin? Most komolyan.... Egy ilyen jut eszembe, ahhoz nem is kell tanulni, de a körmöd legalább már megvan hozzá. Körülnéztél mi a piacképes manapság? Mert azokat nem fogod egy év alatt megtanulni...
2013. nov. 19. 20:32
 49/88 anonim ***** válasza:
100%
Én a kesztyűt javaslom éjszakára, jó vastagot. Úgy biztos nem fogsz tudni vakarózni.
2013. nov. 19. 20:33
 50/88 A kérdező kommentje:

Kesztyűn túl vagyok már. Reggelre a szoba másik végében volt.

Egy év alatt úgy, hogy a mostani tanulmányaimat beleszámítják.. De nem baj, kellett még valami, amibe bele kellett kötni. :)

2013. nov. 19. 20:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!