Szülő ad pénzt műkörömre?
Ezen mit nem lehet érteni? Saját körömmel nappal is vakaróztam, de nem annyira, mint éjjel. Műkörömmel meg hiába vakarom, egyszerűen nem tudom úgy, mint saját körömmel. Olyan, mintha simogatnám a bőrömet..
Ésszerűen állok hozzá ezekhez a dolgokhoz, de nem akarom teljesen kikészíteni magamat. Így is nagyon hulla vagyok, rengeteg most a stressz is..
De nem is megyek mondjuk egyetemre, fősulira, mert én ezt nem bírom. Inkább választok piacképes szakmát, amit leteszek 1 év alatt nappalin.
A szüleim sokat tanítottak nekem a pénzről, munkáról, ezekhez való hozzáállásról.
Tőlük tanultam, tehát ők is életképtelenek lennének? Külön-külön cégük van, vezető beosztásúak.
18 évesen képtelen vagy dolgozni, saját bevallásod szerint az egyetlen szociális kapcsolatod a pasid, és az egészségügyi problémádat műkörömmel korrigálod...
Hogy jönnek ide a szüleid amúgy?
És ha leteszed a piacképes szakmát, akkor mi lesz? Olyan munkát fogsz keresni, hogy ne legyen stresszes, ne kelljen sokat dolgozni hogy legyen időd másra is, ne kelljen korán kelni mert fontos az alvás, de azért jól is fizessenek....
Vagy majd anyuci/apuci cégénél "dolgozol", míg egy jómódú pasi el nem vesz és fizeti a műkörmödet.
Kesztyűn túl vagyok már. Reggelre a szoba másik végében volt.
Egy év alatt úgy, hogy a mostani tanulmányaimat beleszámítják.. De nem baj, kellett még valami, amibe bele kellett kötni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!