Szülő ad pénzt műkörömre?
Én 17 évesen kaptam rá pénzt. Mondjuk az nem zselé meg ezek voltak, hanem géllakk, és picire is volt megcsinálva. Én azért szerettem volna, mert nagyon vékonyak a körmeim, sokszor tört le nagyon csúnyán. 5 hetente csináltattam, akkor kaptam rá 1000ft-ot (annyiba került), de ahogy elkezdtem diákmunkázni magamnak fizettem, és még erre sem kértem pénzt.
Neked meg először is egy jó bőrgyógyászhoz kellene elmenned, nem pedig manikűröshöz.
Most komolyan.. Szerintetek 7 év alatt nem jutottam el bőrgyógyászhoz?... A szteroidos krémektől ráncosabb a kezem, mint anyukámé!
Illatanyagokra vagyok allergiás, de mindet kiiktattam.
7 év alatt kb 300 féle krémet szereztem be és egyik sem használt. (listát vezettem róla..)
És különben létezik olyan ekcéma, aminek semmilyen kiváltó oka nincs.
Anyukám is ekcémás, de ő nem ennyire, nem érzi át a problémámat. Amúgy neki sem találtak semmilyen okot, pedig őt is évekig vizsgálgatták.
Elárulod a korod?
Dolgozol diákmunkán?
Most honnan volt rá pénzed, ki fizette?
18 vagyok. Nem tudok mikor dolgozni menni.
Egy nagy családi esemény volt, és azt mondták, ilyen körömmel be ne állítsak oda, inkább elvisznek körmöshöz. Pont akkor volt szétszakadozva a körmöm..
Nem tudsz mikor? Iskola után, hétvégén, nyáron - ahogy a többi diák.
Ha ilyen fontos, nem a kifogásokat kéne keresned.
Iskola után? Egyik osztálytársam suli után megy, min 11-ig bent van, mert ugye úgy van meg az óraszáma. 6 tárgyból áll bukásra, egész nap csak alszik. Különben egy kicsit hiperaktív egyénről van szó.
Én így is hulla vagyok, nemhogy még ha dolgoznék is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!