Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülő ad pénzt műkörömre?

Szülő ad pénzt műkörömre?

Figyelt kérdés
Nem értem, honnan van a korombelieknek pénzük arra, hogy havonta 4-5000 ft-ért töltessék.
2013. nov. 19. 18:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/88 anonim ***** válasza:
98%

Na szóval.. neked nincs időd dolgozni.

Nekem is volt középiskolában barátom. Hétközben suliba járt, találkoztam délutánonként a barátommal. 7 végén dolgoztam, egyik hétvégén a barátom aludt nálam, másik hétvégén én ott, onnan mentem melózni. Ééééééés 4-5 bizonyítványom, és érettségim lett. Ráadásképpen nem tanultam magam halálra..sőt. Csak logikusan tanultam, így konkrétan napi 1-2 óra tanulással bőven jól megvoltam, plusz az órán nem fb-oztam, meg neteztem hanem odafigyeltem.

Főiskola: Hétfőtől csütörtökig benn voltam, sokszor reggeltől estig. Péntek-szombat-vasárnap meló, plusz a barátommal voltam. 20 évesen összeköltöztünk. Hétfőtől csütörtökig ugyanúgy suli, péntek szombat vasárnap munka. Ezek mellett jutott idő családlátogatásra szinte minden hétvégén, bulira, és szórakozásra is.

képzeld el, lehet olyan munkát vállalni is, ami nem napi 6-8óra, sokszor volt hogy én is csak órában voltam naponta. Ja, és főiskolán is minden zh-m 60-70%fölött volt, a vizsgáim is 3-4-5 átlagban voltak. nem napi 7x45percet voltam suliban, és nem 5-6 oldalt kellett tanulnom naponta. 6-7x90perc, plusz hetente alaphangon 200 oldal.

Ha Te nem tudsz elmenni diákmunkára középiskolában, akkor azt hiszem én egy hős vagyok, a fentebb leírt paramétereidhez képest.

Ezt csak azért írtam le, hogy legyen viszonyítási alapod.

2013. nov. 19. 20:59
 62/88 anonim ***** válasza:
76%
Ja, az kimaradt, hogy 2, azaz KETTŐ munkahelyen dolgoztam.
2013. nov. 19. 21:00
 63/88 anonim ***** válasza:
93%
Húzz kesztyűt a kezedre és kötözd rá, akkor biztos nem lesz reggelre a szoba másik felében.
2013. nov. 19. 21:01
 64/88 A kérdező kommentje:

Ne haragudj, csak engem nem érdekel a te életed.

Más meg vállal 12 gyereket, most akkor erre nekem is képesnek kéne lennem? Nem vagyok, max egyet szeretnék majd.

Most ez ugyanez a szitu...

2013. nov. 19. 21:05
 65/88 anonim ***** válasza:
82%

Nem is azért írtam le hogy érdekeljen. Írhattam volna akárkiről. Viszonyítási alapnak írtam. Tudod..míg Te itt sírsz, hogy a szüleid nem adnak 5000 forintot műkörömre, hogy ne vakarhasd halálra magad, (amit nem értek, mert nekem is vannak ekcémás ismerőseim, és egyik sem úgy oldja meg hogy műkörmöt rakat fel) addig más ember gürizik az 5000 forintért, hogy elmenjen hétvégén bulizni, vagy éppen 2-3 napi kaját jelent neki.

Tulajdonképpen neked édes mindegy ki mit ír ide, te csak arra vagy kíváncsi hogy hogyan csikarj ki 5000 forintot a szüleidtől műkörömre, nemde?

Mellesleg vágd le a körmeidet tövig, és nem fognak betöredezni, valamint nem fogod magad vakarni velük. Vagy szik-szalagozz kesztyűt a kezedre, és nem szeded le éjszaka.

Ha pedig tényleg annyira jól keresnek a szüleid, akkor fogd magad, és hisztizd ki tőlük az 5000 forintodat. ;)

2013. nov. 19. 21:13
 66/88 A kérdező kommentje:

Senki sem beszélt kihisztizésről.

De te ezt azért írtad le, hogy te mekkora egy isten vagy, te így, meg úgy, meg amúgy... :) Nem azért, hogy legyen viszonyítási alap.

Nem tudom, hogyan dolgoznál a helyemben, mivel ma is annyira kimerült voltam, hogy nem tudtam matekórán lerajzolni egy háromszöget.

Most szinte ülve alszok, pedig még csak negyed 10.

2013. nov. 19. 21:17
 67/88 anonim ***** válasza:
97%
Nem kedves kérdező, te a reakcióid, és a gondolkodásod alapján egy elkényeztetett sznob kislány vagy, akinek fogalma sincs róla, mit jelent megkeresni 5 ezer forintot
2013. nov. 19. 21:20
 68/88 anonim ***** válasza:
96%

Sajnos tényleg viszonyítási alapnak írtam, mivel Te ahogy itt is kiderül csak hisztizni tudsz, és kifogásokat keresel. De ezt 18 éves fejjel nem fogod megérteni.

Ha annyira kimerült voltál akkor mit is keresel ezen az oldalon?

18:46-kor írtad ki a kérdést, most 21:28 van. Folyamatosan válaszolgatsz. Miért nem alszol? Vagy miért nem tanulsz? Ez alapján nehéz elhinni, hogy te halálra tanulod magad nap mint nap. Menj, feküdj le, aludd ki magad, reggel iskola. Másnap pedig elgondolkodhatsz rajta hogy mennyit is ér 5000 forint. Komolyan hihetetlen hogy ez a legnagyobb problémád... a műköröm...

2013. nov. 19. 21:30
 69/88 A kérdező kommentje:

Akkor nyilván nem olvastad el a kommentemet, amiben írtam, hogy már dolgoztam.

Persze ezt nem látod, csak a többit. Taps-taps.

2013. nov. 19. 21:30
 70/88 A kérdező kommentje:
A menhely ügyeit intézem közben, mivel 3 napja nem jutottam géphez.
2013. nov. 19. 21:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!