16 évesen, semmi pénzzel hogy lehet megszabadulni a szüleimtől?
Elég hosszú az ügy, de lényegében egyik sem akarja (se anya se apa :P ) hogy velük lakjak... apám élősködő tetünek hívott, nem esik jól tőle a kaja sem, tudom hogy inkább hálás lehetnék hogy nem tettek ki maguktól az utcára, de el akarok menni és meg vetem mind2 szülőt röviden.
Mit tehetnék????
Elteszed őket láb alól.
Csak poén volt.
akkor nem a legjobb helyre mennék ha eltenném őket láb alól, egyébként úgy értettem hogy
- elköltözni otthonról..
:DD
Nagyszülőket kérd meg ha ők értelmesebbek, hogy segítsenek, vagy bentlakásos iskola.
Munka csak a tanulás rovására menne, és akkor könnyedén eláshatod magad. 2év után pedig menj fősulira vagy egyetemre, akkor kapsz szoctámot, lakhatási támogatást, és akkor elvegetálsz addig amíg elvégzed a sulit.
Nyáron dolgozzál, gyűjts egy kis pénzt. Ha van mondjuk 200e a számládon, akkor már másképpen gondolkodsz. Legfőképpen azért mert nem az az első gondolatod, hogy mi lenne ha lenne pénzem...
Sok sikert :-)
:O kiment a fejemből hogy főiskolával kaphatok lakhatási támogatást, inkább szakmát akartam minél hamarabb és dolgozni, de átgondolom. 2 évet kibírnék itt, repül az idő...
köszönöm szépen a tanácsot :)
majd arra fogok költeni hogy hollandiába menjek, amikor a kulcsszavaim a kérdéshez:
csóró vagyok, pénzt akarok :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!