Hogyan felejthetném el az otthonról hozott dolgokat? A szüleimtől nem csak olyat tanultam, amit szeretek, hanem sajnos olyat is, amiről szeretnék leszokni.
Amióta az eszem tudom, nálunk mindig rendetlenség volt. Anyukám nem egy tipikus anya, sosem tekintettem annak. Nem szeret főzni, takarítani, nem gondoskodott rólunk. Talán ezért kötödünk jobban apuhoz. Viszont ő sem tudott mindenre megtanítani.
Akkor valahogy ez természetes volt a számomra. Aztán megismertem a férjem, és elköltöztem. Náluk mindig rend van/volt.
Én igyekszem, de még mindig vannak hiányosságaim. Rendet rakok, rendszeresen takarítok, de még mindig van egy "kupi" helyem, ahova mindent rakhatok, és folyton tele van mindenféle felesleges dologgal. Ez az egyik szekrény. Ott mindig rendetlenség van.
Hogyan tudnék erről a rossz szokásomról leszokni? Ha rendet rakok ott, pár nap múlva újra rendetlenség van.
Az nem baj, ha van egy olyan szekreny!
Nem lehetsz tokeletes es mar ez is nagy haladas, gondolom.
Monica-nak is volt vegy ilyen helyisege a Jobaratok-ban. :)
Pedig o full tisztasagmanias! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!