Mit csináljak ha a párom családja gyakran kölcsön akar kér? Egy ideje nem adunk de mindig próbálkoznak és elég kellemetlen. Sajnos egyre kevésbé tudom elviselni. Volt már hasonló gondotok? Ha igen, hogy koptattátok le a kéregetőket?
Ne adjatok!!! Majd megunják!
A párod hogy viszonyul ehhez?
Nem kell adni, ha nektek is gond, ennyi. Menjenek másokat lehúzni!!!!!!
A párom is unja és szégyelli a helyzetet.
Már többször nemet mondtunk a kérésekre de azért előjövöget ettől függetlenül. Van egy kirívóan pofátlan bunkó is aki miatt ma ezt ide írtam.
Ez az a szituáció, amikor bunkó leszel, ha nem adsz, de ha nem szeretnétek, nem hibáztathat érte senki.
Tőlem szomszéd kezdett el kéregetni mindenféle holmit, cigit, mikor mit, eleinte adtam, mert tudtam.
De egy idő után tényleg idegesítő tud lenni, és lealacsonyító, ha valakit ilyen helyzetbe hoznak.
Hogy ha kell valami, egyből ott a pojáca, akit le lehet húzni. És mindegy, hogy visszaadják e vagy nem. Ennek is van egy határa szerintem.
Vagy beszélj velük erről, hogy adsz szívesen ha tudsz, de ügyeljenek rá, hogy ne telepedjenek rátok
Ha ez nem megy nekik, akkor pedig ne adjatok, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!