Most hogyan szóljak neki úgy, hogy ne bántsam meg?
Na akkor leírnám a történetet. A barátnőm a múltkor feljött hozzánk ballagás után, de beleizzadt az ünneplő ruhájába és én meg adtam neki a lánytestvérem (24 éves, de már nem lakik velünk) ruháiból egy rövidnadrágot meg egy pólót. Másnap mondtam a nővéremnek, hogy melyik pólót adtam neki meg melyik rövidnadrágot, azt mondta rendben van. Azonban a barátnőm szerintem azt hitte, hogy azt neki is adja tesóm, mert ezek a cuccok már nálunk voltak, miközben ő már nem lakik velünk. Most a tesóm látta rajta ezeket a cuccokat, és rosszul esett neki, hogy nem adta neki, de hordja. A nadrág fontos neki például, mert a ballagási pénzéből vette.
Mégis hogyan szóljak a barátnőmnek, hogy hozza vissza a cuccokat, hogy ne bántódjon meg és ne legyen kínos? Félek, hogyha szólok neki ezentúl semmit nem akar majd elfogadni.
Bunkó válaszokat kérem mellőzzétek, köszi!
"Vissza tudnád légyszi hozni azokat a ruhákat, amiket ballagáskor adtam neked kölcsön? A tesóm nagyon szereti őket."
Azt semmiféleképp ne említsd neki, hogy a tesód látta, hogy ő hordja, vagy hogy te azt feltételezed, hogy ő azt hitte, hogy örökbe adtad.. Csinálj úgy, mintha csak simán elfelejtette volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!