Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már kiborít barátom az önimádatával. Hogy szóljak rá hogy ne bántsam meg?
Nagyon szeretem őt, de mostanában teljesen megváltozott. Elkezdett edzeni pár hónapja, azóta egy 10 perces beszélgetésből is 5 perc biztos hogy azzal telik hogy mennyire jól néz ki. Már nagyon sok belőle néha..
Hogy mondjam meg neki hogy vegyen vissza, vagy hogy ez zavar, úgy hogy ne bántsam meg?
Gondolom még fiatalok vagytok, ő azért ilyen, te pedig ezért csinálsz ekkora ügyet abból, hogy szólj neki mennyire gáz! Ki fogjátok nőni..
Na de ezt nem bántásképp írtam!
Egyszerűen kérdezz rá, nem tartja-e különösnek azt a tényt, hogy te nő létedre nem beszélsz magadról és a külsődről annyit, mint amennyit ő? És hogy ez kissé már zavaró, unalmas!
Próbáltam már célozgatni rá, de hiába, De ha igy konkrétan szolok akkor megsértődne..
Ha csak valaki sima építő kritikát mond hogy kicsit eddzél ere vagy ara, olyan ideg tölti el. Ha most rászólnék hogy sok amit csinál, csak vita lenne:/
20 évesen azért szerintem ez már nagyon sok. 15 évesen így elvan szállva magától oké.. de 20 évesen ne ekörűl forogjon minden:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!