Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem jön be amit néha csinál....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem jön be amit néha csinál. Hogyan szóljak neki?

Figyelt kérdés

A barátomról van szó.. nagyon helyes srác meg rendes is, de néha rájön ez az "aranyosakaroklenni" mánia, és kb. úgy viselkedik mint egy szellemileg visszamaradott kisgyerek, és úgy tartja a kezeit mintha nyomorék lenne, a hangját is elváltoztatja ilyen vékonyra, és nyálasan beszél, olyan mint egy homokos. Teljesen elveszíti a varázsát, a férfiasságát, egyszerűen kiráz tőle ilyenkor a hideg, irtózom tőle. De az a baj hogy ő ilyenkor azt hiszi magáról hogy 'aranyosan viselkedik' pedig nagyon távol áll az aranyostól, egyszerűen szánalmas.

Nem tudom hogyan mondjam el neki hogy nekem nem jön be ez az "aranyos" stílusa légyszi segítsetek hogyan mondjam el neki hogy ne sértődjön meg?! :S Félek hogy ha szólok neki ezért, utána bunkózni fog, mert azt fogja hinni hogy az nem tetszik h aranyos akar lenni.

Mert az addig oké hogy aranyos akar lenni, de ne így legyen hanem 'férfiasabban', ne veszítse el a férfias önmagát közben.

17/L

18/F

NORMÁLIS VÁLASZOKAT!

#grew
2012. máj. 31. 16:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
"Leállnál, légyszives?!" - Ennyi. Ha rákérdez, hogy miért, mond neki, hogy marhára nem férfias ez így.
2012. máj. 31. 16:25
 2/11 anonim ***** válasza:
*mondd
2012. máj. 31. 16:25
 3/11 anonim ***** válasza:
Én most ezen nagyon jót röhögtem :) Nyugodtan mondd meg neki, hogy ez neked nem jön be és álljon le. Ha normális, megérti.
2012. máj. 31. 16:28
 4/11 anonim ***** válasza:
beszélj vele...
2012. máj. 31. 16:31
 5/11 anonim ***** válasza:
AMikor ezt csinálja, mondd neki hoyg "jaj ne már, nem szeretem mikor ezt csinálod, férfiasan vagy aranyos nem így. "
2012. máj. 31. 16:36
 6/11 anonim ***** válasza:
Mondjuk hivjál fel egy nem létezö telszámot és beszélj ugy, mintha egy f-val beszélnél. Mondd azt, hogy itt van melletted egy kislány, nem akarja megismerni? Szivesen bemutatod neki. Más: Vedd elö a melledet és tégy vele ugy mintha egy babát akarnál megszoptatni. Gügyögj neki, hogy itt a finom tejcike. Még ezer ötleted lehet, hogy észrevegye magát, de ne sértödjön meg.
2012. máj. 31. 16:47
 7/11 A kérdező kommentje:
"Ha normális, megérti." De ő NEM normális.. :D nem bántani akarom de neki nem lehet szólni semmiért mert megsértődik, vagy kiforgatja a szavaimat..
2012. máj. 31. 16:53
 8/11 anonim ***** válasza:
#6 Ha ugy látod, hogy nem normális a barátod akkor miért a barátod? Kell neked ez a kapcsolat? Probálkozhatsz ezer és egy dologgal, de ha tényleg nem normális akkor minek? ( Ne, hogy azt ird, mert szereted. )
2012. máj. 31. 17:17
 9/11 A kérdező kommentje:
a nem normálsat nem úgy értem hogy tényleg nem normális xD hanem ahogy az előbb is leirtam, neki nem lehet szólni ilyenekért mert megsértődik.. magyarul érzékeny.
2012. máj. 31. 17:34
 10/11 A kérdező kommentje:
És azért vagyok vele együtt mert tudom hogy szeret, és ÉN IS NAGYON SZERETEM - a kedvedért :)
2012. máj. 31. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!