Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan jöjjek vele össze?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jöjjek vele össze? Hogy döntsem el mit milrt csinál?

Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok, és van egy 17 éves lány osztálytársam, aki nekem nagyon tetszik. Ő is nagyon kedves velem, elég nyitott, ad jeleket, sétálunk egyszercsak összekulcsolja a kezét az enyémmel és mosolyog stb., ilyenkor magabiztos vagyok, de ő általában is nagyon kedves mindenkivel, tehát nem tudom, hogy amit tesz azt barátként, vagy kicsit többet érez-e ő is. És azt is tudni kell, hog ő ilyen elég jó kislány, még tudtommal nem volt barátja(pedig tényleg nagyon szép), tehát ez is még nehezíti a helyzetet...

2012. máj. 23. 13:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha legközelebb megfogja a kezedet, akkor csókold már meg!
2012. máj. 23. 13:50
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem srácként tetszel neki és kezdeményez.

Várja, hogy lépj! Hívd el sétálni, vagy fagyizni.

23/N

2012. máj. 23. 13:50
 3/6 A kérdező kommentje:
Én is gondolkodtam ezen, hogy elhívom valahova, de lehet arra barátként reagálna...
2012. máj. 23. 14:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Azt ne várd el, hogy elhívod egyszer és a nyakadba ugrik! Bővel elég, hogy elfogad egy meghívást. Az ötödik ilyen alkalommal már nem csak barátként fog rád nézni.
2012. máj. 23. 14:47
 5/6 anonim ***** válasza:
29%

szerintem ha tetszenél neki, akkor nem merné a kezedet fogdosni, hanem ideges lenne, és itt a gyk-n kérdezgetné, hogy mit csináljon.

szerintem hagyd, én szívesen összejövök veled! puszi, SP voltam!

2012. jún. 5. 22:44
 6/6 anonim ***** válasza:

Fogj meg egy tincset a hajából, és mond: De szép a hajad!

Ha a szemedbe néz és elmosolyodik, akkor akár meg is csókolhatod :)

Ha gyorsan elfordul / elpirul, akkor lehet hogy tetszel neki, lehet nem.

2012. jún. 5. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!