Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire normális az amit a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális az amit a barátnőm csinál?

Figyelt kérdés

a barátnőmnek mikor megvan akkor még a kezemet is szégyelli megfogni. mit tegyek, hogy tudassam vele hogy engem nem zavar ?

sokszor van az hogy ideges miatta és olyankor olyan rossz hogy még azt sem engedi hogy megöleljem mert rossznak érzi magát miatta. (barátnője mondta ezeket hogy miért nem engedi hogy megöleljem mert eleinte nem értettem és neki pedig ezeket a dolgokat is elmondja)

1 éve vagyunk együtt

ő 16, én 17

2012. ápr. 21. 16:41
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Szerintem nem normális az, hogy vki úgy tekint a menzesze, mint vi undorító betegségre.

A női lét velejárója. Ha te ezt férfiként fel tudja fogni, akkor ő nőkén miért nem?

Lehet, hogy van vmi kellemetlen élménye?

2012. ápr. 21. 16:46
 2/21 anonim ***** válasza:

"(barátnője mondta ezeket hogy miért nem engedi hogy megöleljem mert eleinte nem értettem és neki pedig ezeket a dolgokat is elmondja) "

Elég szomorú, hogy ilyen alap dolgokat is eltitkolt előtted.

Mond meg neki, hogy nem zavar. Illetve a szex terén is ilyen visszahuzodó? (mármint általában)

2012. ápr. 21. 16:47
 3/21 A kérdező kommentje:

úgy tudom hogy 14 évesen (8.ban) átázott mikor először megjött neki

de többről nem tudok

2012. ápr. 21. 16:48
 4/21 A kérdező kommentje:

nem feküdtünk még le

ő még szűz és én nem sürgettem

beszéltünk már róla de mivel elég szigorúak a szülei így egy nap kb olyan 3-4 órát vagyunk együtt és ha akarnánk se tudnánk lefeküdni

2012. ápr. 21. 16:52
 5/21 tetris ***** válasza:

Lehet, hogy a neveltetése folytán ilyen. Valszeg azt verték a fejébe, hogy ez egyfajta betegség, valami szégyenletes dolog. Nem biztos, hogy az édesanyja, de talán a nagymamája ültette el benne ezeket a gondolatokat. Régebben máshogy viszonyultak ehhez. Faluhelyen még ma is néhol tisztulásnak nevezik a mensit.

Ne haragudj rá ezért, inkább szeresd továbbra is nagyon ezt a lökött csajt. Legyetek nagyon nagyon boldogok együtt!!

2012. ápr. 21. 16:53
 6/21 Ettangel válasza:
Szerintem ezt őszintén meg kellenne beszélnetek. Megkérdezni a pontos okát a dolognak és elmondani, hogy ez Téged nem zavar és minden nővel előfordul, nincs mit szégyelni rajta. Esetleg a szülei elzárkóznak az intim kérdésektől? Mert ez is kihathat Rá, hogy otthon nincsenek ilyen témák és bűnősnek érzi magát.
2012. ápr. 21. 16:55
 7/21 anonim ***** válasza:

"nem feküdtünk még le

ő még szűz és én nem sürgettem

beszéltünk már róla de mivel elég szigorúak a szülei így egy nap kb olyan 3-4 órát vagyunk együtt és ha akarnánk se tudnánk lefeküdni"

Ajaj! Kezdődnek a problémák. Ha most egy ilyen kis egyszerű dologból, ilyen ügyet csinál mi lesz ha "akcióra" kerül a sor?

Amúgy pettinggel vagy orállal sem próbáltad meg előkészíteni a terepet az "első együttléthez" ?

2012. ápr. 21. 16:58
 8/21 anonim ***** válasza:

Utolsó: Most mit izélsz? Nem akartak még lefeküdni és kész.

A kérdésből is kiderül, hogy a lány nem érett a szexre.

Nem értem miért kell csesztetni, hogy ugyan döngesse már meg.

Kérdező: Próbálj meg beszélni a lánnyal. Mondd el neki, hogy a menzesz nem szégyen, hanem annak a jele, hogy érett, egészséges nő. Nem úgy kell rá tekinteni, mint vmi betegségre!

2012. ápr. 21. 17:00
 9/21 A kérdező kommentje:

még semmi sem volt, mikor hozzánk felmegyünk akkor is csak összebújunk

hozzájuk meg nem mehetünk mert a szüleinek nem mer bemutatni mert mindig rajta csattan minden és mikor egy bárátnője van náluk akkor is orditanak vele

2012. ápr. 21. 17:04
 10/21 anonim ***** válasza:

Szerintem is beszélned kellene vele. A legközelebbi ilyen alkalommal, amikor pl. elhúzódik, ülj le vele beszélgetni. Mondd el neki, hogy ez téged egyáltalán nem zavar, hiszen ez teljesen természetes dolog, ez a nőiességhez tartozik. Te ugyanúgy szereted, mikor megvan neki, hiszen ettől semmi nem változik - ugyanúgy tudtok beszélgetni, csókolózni, kézen fogva sétálni és ölelkezni is...

Szerintem is valami kellemetlen élmény lehet a háttérben, esetleg valaki valamikor mondott rá valamit (vagy hallotta, hogy másnak mondják), pl hogy büdös (aki nem cserél sűrűn tampont/betétet, annak tényleg van szaga). Ezért mondd el neki, hogy abszolút nem zavar téged, és ha nem viselkedne így, észre sem vennéd, hogy épp megvan neki.

Sok sikert!

2012. ápr. 21. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!