Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire normális az amit a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális az amit a barátnőm csinál?

Figyelt kérdés

a barátnőmnek mikor megvan akkor még a kezemet is szégyelli megfogni. mit tegyek, hogy tudassam vele hogy engem nem zavar ?

sokszor van az hogy ideges miatta és olyankor olyan rossz hogy még azt sem engedi hogy megöleljem mert rossznak érzi magát miatta. (barátnője mondta ezeket hogy miért nem engedi hogy megöleljem mert eleinte nem értettem és neki pedig ezeket a dolgokat is elmondja)

1 éve vagyunk együtt

ő 16, én 17

2012. ápr. 21. 16:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

7. vagyok. 8. -nak.

Nem sürgettem, és nem rosszindulatból írtam ezeket. Csak mégis egy éve vannak együtt és azért mondjuk egy petting az még nem olyan nagy bűn. Főleg, hogy a leírtakból számítani lehet, hogy itt az első együttlétet egy kicsit hosszabban kell előkészíteni a szokásosnál.

2012. ápr. 21. 17:07
 12/21 tetris ***** válasza:
100%
Nagyon intelligensen állsz ehhez a dologhoz. Bár minden fiú ilyen normális lenne! Meg ne változz!!!!!!!
2012. ápr. 21. 17:08
 13/21 anonim ***** válasza:

"hozzájuk meg nem mehetünk mert a szüleinek nem mer bemutatni mert mindig rajta csattan minden és mikor egy bárátnője van náluk akkor is orditanak vele"

Na, ennek nagyon is lehet köze a dologhoz. Ilyen feszült otthoni légkörben simán előfordulhatott, hogy az apja, vagy valamelyik férfi családtag beszólt neki miatta - pl. meglátott egy picit véres bugyit véletlenül, vagy érezte a szagát, vagy a fürdői szemetesben látta meg a betétes papírt, vagy akármi, és egy olyat reagált rá, hogy a barátnőd azóta úgy tekint a menzeszre, mintha az valami undorító, rossz dolog lenne.

Ezért azt kellene benne erősíteni, hogy ez a világ egyik legtermészetesebb dolga, a nők attól (is) nők, hogy menstruálnak, ezért teljesen butaság szégyenkezni miatta. Te akkor is ugyanúgy szereted, akkor is ugyanúgy vágysz az ölelésére.

Amúgy jól teszitek, hogy még nem feküdtetek le, hiszen a lányon látszik, hogy még nem áll készen az intimitásra. Ha a menzesz idején szégyelli megfogni a kezed, akkor még nagyon hiányzik belőle az a bizalom, magabiztosság, kötődés, ami egy egészséges (felnőtt) párkapcsolathoz szükséges. Persze ez 16 évesen még nem baj, ő később érő típus, sokkal jobb ez, mintha 13 évesen lefeküdne valakivel...

2012. ápr. 21. 17:15
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
A lányok nem normálisak, szóval ez normális.
2012. ápr. 21. 17:35
 15/21 anonim ***** válasza:

Mondd el neki hogy ha te nem szégyelled, akkor ő miért teszi?!

Nincs összekenve a bőre és nem is szivárog át, ő pedig attól ugyanolyan szeretnivaló és szexi nő marad csakmert épp egy biológiai folyamat zajlik benne!

2012. ápr. 21. 19:23
 16/21 anonim ***** válasza:

én is kellemetlenül érzem magam amikor megvan.

semmihez nincs kedvem, nem akarom, hogy a barátom úgy lásson.

meg mindig félek, hogy nehogy átázzak

2012. ápr. 24. 18:32
 17/21 anonim ***** válasza:
Én biztos kivágnám, nem hallgatnám meg tűrném a hisztijét. 17 évesen még nem sikerült neki hozzászoknia..
2012. máj. 3. 17:22
 18/21 A kérdező kommentje:

nem hisztizik csak még visszahùzódóbb mint általában

és ő 16 :)

2012. máj. 3. 17:29
 19/21 anonim ***** válasza:
'És te miért nem tudod elfogadni, hogy olyankor más, más a hangulata, nem szereti ugyanazokat a dolgokat, mint egyébként?
2012. máj. 3. 17:45
 20/21 anonim ***** válasza:
0%
Az pont elég hogy repüljön.
2012. máj. 3. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!