Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csinál egy füves, mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinál egy füves, mikor eltünik 2 hétre?

Figyelt kérdés

van egy srác, akivel találkozgattam. pár hete ismertem meg és kiderült róla, hogy minden nap füvezik.. először megijedtem ettől, de mivel sajnos nagyon tetszik legközelebb is találkoztam vele. 4 talink volt ezután. közben minden jó volt, mondta hogy hosszútávra tervez velem, nagyon megkedvelt stbstb. aztán egyik nap, amire megvolt beszélve a tali ráírtam hogy mikor legyen.. erre azt írta hogy még nem tudja, délután ír hogy mikor.. de persze nem írt pár napig fent se volt fb-on. aztán 2-3 nap múlva írta hogy ne haragudjak de nem volt a városban. mondom oké. pár napig megint semmi aztán írtam neki hogy akkor most mi van.. erre 1 vagy 2 nap mlva írta hogy találkozni akar velem, amint tud és már hívott volna ezerszer ha tudná a számom( ciki de pont nemrég szüntették meg az előfizetésemet, ezért nincs telszámom). ez volt mult szerda körül és azóta semmi. am tudni kell még róla, hogy nincs állandó lakhelye.. általában haveroknál/ apjánál/ albérletben/ vmi koleszban lakik.

szerintetek mit csinál? hol van? (sztem még mindig nincs a városban)

vki akinek van ilyen ismerőse válaszolhatna

hosszú lett de remélem vki végigolvassa a storyt..

2012. ápr. 2. 10:56
 1/10 anonim ***** válasza:
Cumizza a langyi kukikat, hogy összejöjjön a fű ára.
2012. ápr. 2. 10:57
 2/10 anonim ***** válasza:
elment hollandiába
2012. ápr. 2. 11:00
 3/10 anonim ***** válasza:
Mit akarsz egy tetves drogfüggőtől, akire még számítani se lehet? Hány éves vagy te?
2012. ápr. 2. 11:01
 4/10 anonim ***** válasza:

nem biztos hogy a fűvel kell összehozni, az önmagában sztem nem lenne baj, de h nincs állandó lakhelye:S szal magyarul hajléktalan, és gondolom nincs is rendes melója, na emiatt már inkább izgulnék.

Amúgy biztos seftel vmit azért tűnt el.

2012. ápr. 2. 11:02
 5/10 anonim ***** válasza:

Ilyen életre vágysz, kislány?

-Gondolom az, aki nem tudja rendezni a telefonszámláját[mert nincs anyagi forrása], az nevezhető kislánynak.-

2012. ápr. 2. 11:02
 6/10 A kérdező kommentje:

18

tanulok még, a szüleim fizetik az ilyeneket.. de nem is ez volt a kérdés..

seftel? az mit takar? ( igen, bocs kislány vagyok ehhez)

2012. ápr. 2. 11:07
 7/10 anonim ***** válasza:
hát üzletel, ad vesz dolgokat kéz alatt, többnyire illegálisan, persze én nem tudhatom, mert nem ismerem, csak a leírtak alapján ez a benyomásom.
2012. ápr. 2. 11:15
 8/10 anonim ***** válasza:

Na, erre igazából csak azt tudom mondani, hogyha neked egy ilyen senkiházi drogos kell, és az ő semmilyen, céltalan élete, akkor jó úton haladsz.

Vagy kereshetnél magadnak egy rendes srácot is, aki nincs 7 napból 8-at betépve.

Na, melyik lehetőség a csábítóbb?

2012. ápr. 2. 11:34
 9/10 anonim ***** válasza:
Füvezik, bekábulva hippiskedik valahol és elnihileskedik. Ha rendes lány Vagy, akkor kerüld az ilyen parazitákat, mert kiszipolyozzák a Te pénzedet is, hogy a léhűtő életüket éljék. Járt már így barátnőm, akit lehúzott egy füves hippi.
2012. ápr. 2. 12:39
 10/10 A kérdező kommentje:
már megvan! :)
2012. ápr. 3. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!