Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek most mit csináljak? Hagyjam hogy megbeszéljék a dolgokat vagy szoljak érte?
2. vagyok
Lehet a csávó nem is szerelmes a kérdezőbe! Ex fel kereste eszébe jutott a sok szép emlék még találkozik vele! Gondolkodj utolsó. Nem a legrosszabra kell gondolni tudom de számolni kell vele. Mellesleg, ha szereti a kérdezőt akkor minek akar vele találkozni ezzel meg bántja azt akit szeret. Nincs semmi közük egymáshoz úgy gondolom, találkozzanak hármasban. Mondja meg a srác a barátnőjének, hogy figyel ő vele 2 éve vége van de akkor sokat jelentett, mit szolnál, ha te is velünk jönnél. Persze ez is hülyeség! 24f
2 év után még mi beszélnivalójuk van egymással? Főleg, ha a barátodnak azóta már vagy te (1 éve), és az eltelt idő alatt nem is tartották egymással a kapcsolatot?
Én ezt nagyon furcsa dolognak tartom... Nem vagyok féltékeny típus, de ha a páromat a 2 évvel ezelőtti ex-e keresné fel, hogy beszéljék meg a dolgokat, s az eltelt 2 év alatt egyszer sem kereste volna őt, hát... azt hiszem, kiakadnék.
Persze, a bizalmon múlik minden, de én simán el tudom képzelni, hogy a csaj vissza akarja a barátodat szerezni...
Mondd el neki (mármint a párodnak) az aggályaidat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!