Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit mondjak neki még is hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak neki még is hogy másképp lása a dolgokat?

Figyelt kérdés

Az problémám van egy barátom aki lelkileg összeroppant ott hagyta a barátnője igaz csak interneten ismerték egymást de megviselte a dolog nagyon látszik rajta bele szeretett a lányba.

Az interneten beszél csak a lánnyal és úgy látszik ma "összeveszett" vele.

Teljesen ki van nem tudja mit tegyen csak is velem probálja ezt megbeszélni de nem tudom mitévő legyek hogyan tudnék senki segiteni

már az öngyilkosságon gondolkozott de arről ugy látszik le tudtam beszélni de attól félek megteszi mert nem látja jónak a világot.

fogalmam nincs mit tegyek . adjatok kérlek tanácsokat had tudjak egy jó barátomon segiteni.

2012. ápr. 29. 19:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Legalább valakinek vannak jó barátai...

Én tegnap hasonlóképp ráömlesztettem a sok sz*rt egyik ismerősömre életben először, richtig lelépett azonnal...

2012. ápr. 29. 19:09
 2/12 A kérdező kommentje:
Én nem lépek le segiteni szeretnék neki de nem tudom már hogyan.
2012. ápr. 29. 19:10
 3/12 anonim ***** válasza:
Vidd el sörözni :)
2012. ápr. 29. 19:13
 4/12 anonim ***** válasza:
szeretkezz vele:)
2012. ápr. 29. 19:14
 5/12 A kérdező kommentje:

Mindent probáltam

lány téttemre felajánlotam neki egy megyek vele egy kocsmába este és igyon a bánatára azt mondta nem. nem akar sehová el menni magába van roskadva.

2012. ápr. 29. 19:15
 6/12 A kérdező kommentje:

A szeretkezést nem ajánlotam fel és nem is fogom más módon szeretnék neki segiteni

vegyétek komolyan a kérdést, félek késő lesz hogy segítsek és az öngyilkosságot fogja választani.

2012. ápr. 29. 19:23
 7/12 anonim ***** válasza:
akkor mond meg neki hogy felesleges bele szeretni egy olyanba akit még nem látott élőben és hogy inkább személyesen ismerkedjen mint neten mert ott sok a kamu és ha nem hisz neked akkor mutasd neki amiket mi irtunk ide (és bocs akkor a szeretkezésért:))
2012. ápr. 29. 19:26
 8/12 A kérdező kommentje:

Mondtam neki hogy fölösleges volt.

De késő több hónapja ismerték egymást a lánnyal és totálisan bele szeretett, mindennap azt várta hogy írjon neki és még biztos vagyok abban most is azt várja .

Gondoltam rá most át megyek és megnézem mit csinál vagy miben tudok segiteni de azt mondta egyedül akar lenni ne keressem már ma.

2012. ápr. 29. 19:28
 9/12 anonim ***** válasza:
menj át és nézd meg hogy jól van-e nem számít mit mondott
2012. ápr. 29. 19:32
 10/12 A kérdező kommentje:
Én is ezen gondolkoztam át megyek de félek mérges lesz ezért de igazad van nem számit az épsége többet jelent.
2012. ápr. 29. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!