Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak neki még is hogy másképp lása a dolgokat?
Az problémám van egy barátom aki lelkileg összeroppant ott hagyta a barátnője igaz csak interneten ismerték egymást de megviselte a dolog nagyon látszik rajta bele szeretett a lányba.
Az interneten beszél csak a lánnyal és úgy látszik ma "összeveszett" vele.
Teljesen ki van nem tudja mit tegyen csak is velem probálja ezt megbeszélni de nem tudom mitévő legyek hogyan tudnék senki segiteni
már az öngyilkosságon gondolkozott de arről ugy látszik le tudtam beszélni de attól félek megteszi mert nem látja jónak a világot.
fogalmam nincs mit tegyek . adjatok kérlek tanácsokat had tudjak egy jó barátomon segiteni.
Első válaszoló ha tudok segíteni írj egy privát üzenetett.
De akkor rossz barátnak mondtad el a gondodat ha lelépet.. próbálj meg más barátodnak el mondani , akinek úgy érzed érdemes is és nem fog lelépni.
Kedves pikpak27 : Át mentem alig akart ki jönni de a végére be engedett látszott a szemén hogy sírt , ahogyan el kezdtünk beszélgetni nem bírta a könnyeit magába tartani el sírta magát és szégyelte mondta hogy nem férfi módon viselkedik . azt mondta most nem akar senkivel beszélni igy el jöttem.
Nagyon sajnálom szegényt látszik rajta hogy már idegileg is ki van nem csak lekileg nem tudom mit csináljak mivel segithetnék neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!