Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 16 vagyok, kellenne fogamzásgá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 vagyok, kellenne fogamzásgátló. De a baj h az anyummal nem vagyok olyan viszonyban h ilyen dolgokat megbeszéljek vele . Honnan tudnák szerezni?

Figyelt kérdés
2012. jan. 7. 00:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
elmész dokihoz és elbeszélgetsz vele :)
2012. jan. 7. 00:12
 2/11 anonim ***** válasza:
óvszer miért nem jó ?:D
2012. jan. 7. 00:13
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Az óvszer is fogamzásgátló, megbízható és a nemi betegségek ellen is véd. Emellett nem avatkozik bele a fiatal, még sem alakult hormonháztartásodba. És még a boltban is kiadják.

Javaslom a használatát.

Ha tablettát akarsz, akkor orvoshoz kell menni. De ilyen fiatalon nem javaslom a szedését.

2012. jan. 7. 00:26
 4/11 *Tündérke* ***** válasza:
Elmész a nőgyógyászhoz és simán feliratsz. De az egyik dolog, hogy nem túl olcsó, a másik pedig, hogy elég fiatal vagy hozzá és rengeteg mellékhatása lehet, a harmadik, hogy annak a szedésére oda kell figyelni(!) nem teheted meg hogy ma nem veszek be majd holnap.... stb. jól gondold át, hogy tényleg ezt a megoldást választod-e. Ha igen elmész a nőgyógyászhoz simán felírja de azért kérj tőle majd tanácsot, a szedését, mellékhatásait illetően.
2012. jan. 7. 00:34
 5/11 A kérdező kommentje:
úgy tudom h nőgyógyászhoz csak szülővel lehet menni,amig nem vagyok 18 . gumit használlunk, de féllek h bármikor kilyukadhat :/
2012. jan. 7. 00:45
 6/11 anonim ***** válasza:

Nem csak szülővel lehet menni, rosszul tudod. A gumi meg nem szakad ki, ha rendesen használod.

Lekopogom, nekem 6 év alatt egyetlen egy se szakadt ki, pedig nem évente egyszer szexelek...

Ha ennyire félsz, inkább egészítsétek ki spermiciddel, vagy óvszerben is húzza ki, mielőtt elmegy.

Ilyen korban nem ajánlott a tabletta, mert később gondjaid lehetnek belőle.

2012. jan. 7. 00:48
 7/11 A kérdező kommentje:
akkor maradunk a guminál :) köszönöm :)
2012. jan. 7. 01:05
 8/11 anonim ***** válasza:

1.18 alatt normális orvos nem ír fel fogamzásgátlót és nem is ajánlja a szexet 16 évesen

2.16 évesen inkább ne szexelj,ha mégsem bírsz magaddal,bár ez döntés kérdése használj óvszert

2012. jan. 7. 07:59
 9/11 anonim válasza:
53%
Helyesírási szótárt kaphatsz 16 évesen is. Azzal kezdd!
2012. jan. 7. 10:41
 10/11 anonim ***** válasza:

Nagyszülők? Véleményem szerint nagyiddal elmehetsz.

Ráadásul ha elmondod a dokinak a szitut, felírhat neked, főleg kis hormonnal "rendelkező" gyógyszert.

Sok sikert! :)

2012. jan. 7. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!