Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 vagyok, kellenne fogamzásgátló. De a baj h az anyummal nem vagyok olyan viszonyban h ilyen dolgokat megbeszéljek vele . Honnan tudnák szerezni?
Az óvszer is fogamzásgátló, megbízható és a nemi betegségek ellen is véd. Emellett nem avatkozik bele a fiatal, még sem alakult hormonháztartásodba. És még a boltban is kiadják.
Javaslom a használatát.
Ha tablettát akarsz, akkor orvoshoz kell menni. De ilyen fiatalon nem javaslom a szedését.
Nem csak szülővel lehet menni, rosszul tudod. A gumi meg nem szakad ki, ha rendesen használod.
Lekopogom, nekem 6 év alatt egyetlen egy se szakadt ki, pedig nem évente egyszer szexelek...
Ha ennyire félsz, inkább egészítsétek ki spermiciddel, vagy óvszerben is húzza ki, mielőtt elmegy.
Ilyen korban nem ajánlott a tabletta, mert később gondjaid lehetnek belőle.
1.18 alatt normális orvos nem ír fel fogamzásgátlót és nem is ajánlja a szexet 16 évesen
2.16 évesen inkább ne szexelj,ha mégsem bírsz magaddal,bár ez döntés kérdése használj óvszert
Nagyszülők? Véleményem szerint nagyiddal elmehetsz.
Ráadásul ha elmondod a dokinak a szitut, felírhat neked, főleg kis hormonnal "rendelkező" gyógyszert.
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!