Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Az igaz, hogy a fogamzásgátló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igaz, hogy a fogamzásgátló negatív hatással van a libidóra?

Figyelt kérdés
Olvastam már ilyet csak azért kérdezem.. van akivel itt is előfordult már?

2012. jan. 5. 17:32
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
fogamzásgátlót ink ne szedj mert mindig árt,és ha egyszer gyereket szeretnél akk nem lesz,elbassza aéhedet és minden bacit hiv pozitiv stb összeszedhetsz nagyon könnyen
2012. jan. 5. 17:38
 2/9 anonim ***** válasza:
Ezen sírok... :DDD Mi az, hogy minden bacit hiv pozitív összeszedhetsz"? O.o Először is a hiv pozitív egy 'állapot', amikor is aids fertőzést kaptál, másodszor ez nem baktérium okozza, hanem vírus. Harmadszor ezt úgy mondtad, mintha a fog.gátlóba belecsempésznék a vírust és minden nő elkapná... Tudod, mi a titka, hogy ezt elkerüld? Nem kell minden jött-menttel összefeküdni, aki csak az utadba akad. Ha ezt nehéz megállni, akkor elhiszem, hogy nem akarsz óvszer nélkül szeretkezni, de másokat ne beszélj már le róla ilyen hülye indokokkal...
2012. jan. 5. 17:46
 3/9 anonim ***** válasza:
Egyébként velem előfordult, igen (mondjuk nem egy hatalmas gond, nem arról van szó, hogy egyáltalán nem kívánnám a szexet, csak mondjuk kicsit ritkábban), de nálam nem hiszem, hogy a hormonok okoznák, fejben kéne rendbe tenni magam... Az a gond egyelőre, hogy nem teljesen tudok bízni a tablettában, de amint eltelik ez a hónap (amikor is már óvszer nélkül szeretkeztünk), és megjön a vérzés, nem hiszem, hogy gond lenne:)
2012. jan. 5. 17:49
 4/9 anonim ***** válasza:

Bacit maximum azért szedhetsz össze a fog. gátló szedése alatt, mert ilyenkor ugye nm használ az ember óvszert, és mert kissé felborítja a hüvelyi pH-t, ami miatt kevésbé vagy védett a fertőzésekkel szemben (bár ez főként a hüvelygombára igaz, mást így nem igazán lehet összeszedni)

A libidócsökkenés egy mellékhatása minden ilyen tablettának és a nem gyakori (100-ból 1) mellékhatások között szerepel. Nem kell miatta aggódni, ha van mellékhatás, az orvos ír föl majd valami mást.

22L

2012. jan. 5. 17:56
 5/9 anonim ***** válasza:

Az első tényleg nevetséges, de második, te sem vagy jobb.

"Először is a hiv pozitív egy 'állapot', amikor is aids fertőzést kaptál, "

A HIV maga a vírus, a HIV poziivitás elenti azt, hogy fertőzött vki, az AIDS pedig a HIV fertőzés következtében kialakuló súlyos, halálos betegség. Olyan, hogy "AIDS fertőzés" nincsen.

Ha másba belekötsz, figyelj arra, hogy ne tedd magad nevetségessé.

Kérdező: Nem mindenkinél. Ez egy mellékhatás, ami vagy előjön, vagy nem. De egyébként elég gyakori. Bár a betegtájékoztatóban tényleg az szerepel, hogy kevés nőnél fordul elő, mégis mikor csináltam egy felmérést a tablettákról, 50 nőből 18 panaszkodott libidócsökkenésre.

2012. jan. 5. 18:12
 6/9 anonim ***** válasza:

Nálam sajnos előfordult... 4 évig szedtem, most abbahagytam, mert az utolsó pár hónapban már tényleg alig volt kedvem a szexhez, és már kezdett a kapcsolatunk rovására menni.

Ráadásul állandóan elkaptam fertőzéseket is, nőgyógyász se nagyon tudott kikezelni...

Annyi pozitívum volt csak az egészben, hogy pontosan tudtam, hogy mikor fog megjönni, az elején be tudtam úgy állítani, hogy hétvégén ne legyen meg, és ha valamiért úgy adódott el tudtam pár nappal csúsztatni a vérzést.

Most gumival védekezünk, de valamiért ebben nem bízom annyira.

2012. jan. 5. 19:47
 7/9 anonim ***** válasza:
nekem nem csökkentette semennyire.
2012. jan. 5. 23:19
 8/9 anonim válasza:

Én Nuvaringet használok és nekem speciel lement abszolút nullára a libidóm :(, kb 6 hónapja használom a hüvelygyűrűt, mert tablettát nem tudok szedni az óvszert meg az orvos nem ajánlotta egészségügyi okok miatt.

Szóval abszolút hatékony hormonális fogamzásgátló, mert gyakorlatilag soha nem teszteljük... :(

2012. ápr. 8. 17:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Én csak azóta szedek tablettát,mióta megszületett a kislányom,aki most öt hónapos..van,hogy nagyon kifáradok nap végére,és ált. heti 3 vagy négy ,ami összejön,abból kb 3mat kezdeményez a féjrem,a kicsi előtt sokkal többször voltunk együtt,de szerintem ez nem a tabletta "hibája",és nem is a picié,vagy a férjemé,vag yaz enyém,egyszerűen a férjem is többet dolgozik,én is kifáradok estére,és csak bedőlünk az ágyba... :)
2012. jún. 8. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!