Miért szólják le Miley Cyrust állandóan bármit is csinál?
nem azért de folyton azt lesi a bulvár hol lehetne egy újabb botrányt kavarni körülötte
a telóján lévő képeket is netre rakják, olyan vidit amiben beszív, vagy félmeztelen fotókat.
régi stílusára azt mondják gyerekes, mostanira h ribi lett, pedig szinte minden 16-17-18 éves tinédzser csinál ennél durvábbakat is
őt meg már szinte szét szedik, pedig jó sokan vannak akiknek provokatív képei vannak a telóján, vagy bulizáskor a kelleténél is többet isznak aztán másnap meg azt se tudják hol vannak
Azért mert sosem csinál olyat, amiért sicsérni kéne.
De, most komolyan? Szerinted annyival le lehet rendezni, "mert ő 18 éves és minden 18 éves ezt csinálja"? Hát, nem! Pont neki kéne példát mutatni, mert több millió tini gondolkodását befolyásolja. Ha ő azt mondaná, hogy én igenis nem iszok és nem leszek rib@nc, mert az nem menő és rib@ncság nélkül is lehet teljes életet élni, akkor lehet, hogy sok százezer tini sem lenne rib@nc. Nem azzal van baj, hogy kicsapongó életmódot él, hanem azzal, hogy sztár! És egy sztárnak ilyet nem szabadna magának megengednie, mert sok millió tini csinálja utána!
a tinik nap mint nap láthatják bárhol,nem feltétlenül Miley Cyrust utánozzák, ő most kipróbált vmi újat, de ezzel is baja van mindenkinek, régen meg túl kislányos volt másoknak
pedig az ő dolga, és én akkor is szeretni fogom, mert am szeretem a hangját is meg az interjúkból is szimpi nekem
és lehet h csinált hülyeségeket de sokan rosszabbakat is,nem kéne elítélni
és a szülei is most válnak ami nem lehet túl jó
Miley Cyrust is csak a kis qrvák szeretik...
Ha annyira szeretik őt, legalább mutasson jó példát. De nem szereti őt senki, csak a 11-12 kiscsajok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!