Sajnos pár éve megégett a felsőtestem egy része, emiatt nem merek férfiak előtt levetkőzni ( pedig tudnak a balesetemről). Plasztikai sebészre nincs pénzem. Van valami megoldás?
Figyelt kérdés
2013. jún. 22. 22:42
1/21 anonim válasza:
Van, elfogadod ami történt veled, aki úgy él nemi életet hogy az amputált lába éjszakára nincs felhelyezve, annak a felesége/férje mit szól?
Egy égési hegből sose volt számomra semmi gusztustalan, ugyanúgy csókolgatnám :)
21/F
2/21 anonim válasza:
Pszichológus segítsen feldolgozni neked, és újra megszeretni magad.
3/21 anonim válasza:
Szia!van egy munkatársnőm...ő pont így járt mint te...de elfogadta magát,most babázik a férjével otthon:)fogadd el,vállald,és neked is olyan megkapó kisugárzásod lesz,mint neki:)
4/21 A kérdező kommentje:
De félek, hogy a pasik visszataszítónak találják.
2013. jún. 22. 22:56
5/21 anonim válasza:
Biztos lesz, aki visszataszítónak találja, és lesz olyan, aki imádni fog így is.
6/21 anonim válasza:
Egyébként helyreállító műtétként akár OEP-re is elszámolható a plasztikai műtét. Ennek nem néztél még utána? Nyilván nem a szilikonozás, ha a mell egyébként normál formájú, de pl mell-eltávolítás utáni plasztikai feltöltést már megcsinálják OEP-re.
7/21 anonim válasza:
Ahogy 6-os mondja. Esztétikai műtéteket finanszíroznak.
8/21 anonim válasza:
Az oep valóban finanszírozza,főleg,ha még egy pszichiáter igazolja is,hogy lelki problémát okoz.
De hidd el,hogy aki szeret,az ezzel együtt szeret,mert az is Te vagy.
Akkor császár utáni műtéteknél a férfinak ki kell szeretni a feleségéből,mert a hasán egy 10 cm-es heg van??
Ugye nem gondolod komolyan??
9/21 anonim válasza:
Hogy történt a dolog,hány éves vagy?
10/21 anonim válasza:
Én kiskoromban leforráztam a lábfejemet,annyira,h a combomról kellett átültetni a bőrt,évek óta nem járok strandra,nem húzhatok szoknyát,se papucsot,m számomra ocsmány és szégyelnivaló. Ez van,talán nekem is pszichológus kéne,26 éves vagyok,de nem tudom meggyőzni magamat az ellenkezőjéről.Igazából sose hagyott ott ez miatt egy férfi sem,a férjemet se zavarja és egy barátnőm se mondta azt,h ez miatt nem barátkozna velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!