Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Sajnos pár éve megégett a...

Sajnos pár éve megégett a felsőtestem egy része, emiatt nem merek férfiak előtt levetkőzni ( pedig tudnak a balesetemről). Plasztikai sebészre nincs pénzem. Van valami megoldás?

Figyelt kérdés
2013. jún. 22. 22:42
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
80%

Az a baj, hogy nem tudtok mások fejével gondolkodni, viszont elhitetitek magatokkal, hogy ami a "normálistól" eltér, az undorító és szégyellnivaló.

Én meg tele vagyok bárányhimlőből maradt hegekkel. OKé, hogy ez nem égési sérülés, de ez is elég béna tud lenni. De ez mind a múltam, az, aki én vagyok.

2013. jún. 22. 23:45
 12/21 anonim ***** válasza:
46%

Hát ne azt mondjad, hogy baleset volt, hanem azt, hogy katona voltál és bevetésen szerezted. Máris nem égő (pardon a kifejezésért) hanem cool sebhely, háborús sérülés.

Kész.

2013. jún. 23. 00:25
 13/21 anonim ***** válasza:

Utolsó,a kérdező nő,még viccnek sem jó a katonásdi és még így sem lesz cool.

Ha a felső tested égett meg,lehet segítene (legalább eleinte) az egyrészes fürdőruci.

Attól még,hogy megnézik az emberek,mert "furcsaság" "különlegesség" attól még nem undorodnak tőle:))

Nekem narancsbőrös a lábam,évekig nem jártam strandra miatta,és mit ad Isten?Elmentem 22 évesen a szüleimmel és ott találtam meg a párom,aki észre sem veszi és úgy imdája a testem,ahogy van!:)

2013. jún. 23. 01:04
 14/21 anonim ***** válasza:
43%
Én meg kövér vagyok, mégis járok strandra :) Akinek nem tetszik, nézzen tükörbe és csodálja a saját látványát :) Van egy klassz balatoni nyaralóm, és otthon kuksoljak, mert "jajj mások mit gondolnak??" Hát pont teszek rá magasból. Tegnap is istenit fürödtem! Aki kihagyja a strandolást nyáron, az olyan, mintha kihagyná az életéből a nagy szerelmeket :D
2013. jún. 23. 08:26
 15/21 anonim ***** válasza:
29%
utolsó, azért ez egy kicsit más...te önhibádból vagy ilyen és barmikor tehetsz ellene, a kérdezőt pedig baleset érte és nem tud ellene tenni. Amúgy még mindig sokkal esztétikusabb egy szép nő égési sérüléssel, mint egy csúnyán elhízott nő! Mondjuk nekem mindegy, amúgy sem nézegetem az embereket a strandon, nem azért megyekki :). Kérdező. Hidd el, hogy aki szeret, annak ezzel együtt te leszel a világ legszebb nője. A többiekkel meg ne foglalkozz, hogy mit gondolnak! Próbálj meg ne erre koncentrálni. Domborítsd ki más előnypos oldalad, legyél magabiztos és akkor senki nem erre fog figyelni. Nekem a szüléd után tele maradt a hasam repesésekkel, 25 éves vagyok,de el kell fogadnom. Hid el, senki nem hibátlan.
2013. jún. 23. 08:53
 16/21 anonim ***** válasza:
64%
Hát nekem tök mindegy, hogy kinek tetszik vagy nem, hogy kövér vagyok vagy nem. A lényeg az, hogy nem csak a tökéletes testűek előjoga a strandolás, és azt is mindegy, hogy önhibájából vagy más okból néz ki úgy, ahogy.
2013. jún. 23. 09:03
 17/21 anonim ***** válasza:
60%
Ha valaki szeret, az szeressen önmagadért. Olyannak amilyen vagy. Különben is a szerelem kijavítja a hibákat és kitölti a hiányosságokat. :) Ne félj megnyilni, és békélj meg a testeddel. Ha feszélyez is a dolog, nem kell rögtön bikiniben császkálni, hanem csak lépésről lépésre... szépen lassan barátkozz meg önmagaddal. Ha te nyugodt vagy a bőrödben, és jól érzed magad, olyan kisugárzást ad ami verhetetlen. "mert nincs szexibb egy magabiztos nőnél." :)
2013. jún. 23. 09:16
 18/21 anonim ***** válasza:
60%

A legnagyobb gond, hogy te allitod fel a gatat sajat magadnak es barki barmit is mond neked, amig sajat magad nem fogadod ezt el, adddig ugy fogod erezni, h masok sem tudnak igy teged elfogadni.

Nekem mas jellegu borhibam van a felsotestemen, lehet h leirva nem tunik durvanak, de igen hosszu ideig a sajat gatam volt.

Magas vagyok, hirtelen nottem, hosszu labu, hosszu karu, nyulank lany lettem (amit alapban az emberek elonyosnek tartanak), de kozben mindket karomon szetrepedt a bor. Nem kicsit, a belso oldalon honaljtol konyoghajlatig, raadasul olyan melyen, hogyha barnulok, akkor a csikok nem barnulnak, meg nagyobb a kontraszt.

Mivel a tobbit, a szepet nem lattam meg magamon, igy igyekeztem ezt gorcsosen rejtegetni, strand kilove, vetkozes kilove, nyaron is maximum 3/4-es ujju felso, napozastol gorcsosen feltem. Ha megis rabeszeltek ujjatlanra, akkor csak erre koncentraltam, takargattam magam, egy jo pillanatom nem volt es ezzel hivtam fel a figyelmet epp arra, amit rejtegetni probaltam. Sorban kerdeztek ra, h mi tortent a karommal, ereztem, h bamuljak, nagyon rossz volt.

Tudod mi segitett?

Elkezdtem sportolni, edzeni. Hozzateszem, h az slakommal nem volt baj. De rengeteget valtozott az edzesektol, a karom, vallam, hatam, mindenem formasabb lett, izmosabb. Rajottem, h bar vannak olyan dolgok, amiken nem tudok valtoztatni, de kb minden mason igen es csodalatos az emberi test, idovel, erovel, kitartassal ugy alakithatom, ahogy akarom, olyan lehet, amilyenrol sok ember csak almodik (es korabban csak en is).

Evek otanem foglalkozom a borhibammal, mert ha azt takargatom, akkor elfedem azokat a szepeket is, ami miatt jol esik belenezni a tukorbe, amiert megdolgozom.

Es ha hiszed, ha nem, azota SENKI sem kerdezett ra a dologra, szerintem eszre sem veszik, mert inkabb az tunik fel nekik, ami az atlagtol JOBB. Ugyanugy kapok megjegyzest, de mar nem a rosszrol. Siman megkerdezik az uj ismerosok par mondatvaltas utan is, h mit sportolok, de jo nekem.

Bocsi, nem az onfenyezes volt a celom, hanem sajat tapasztalatbol mondom, ez lehet a megoldas a szamodra.

Tegyel a testeddel valami olyat, ami munkat igenyel, amiert kuzdesz es amitol valtozik, szebb lesz az egesz, amire buszke lehetsz, mert a sajat eroddrl erted el! Akkor eltereled a figyelmet arrol az egy dologrol, amit nem befolyasolhatsz. Es hidd el, az emberek is a szepet fogjak eloszor eszrevenni rajtad, amiben munka van, mert azert nem olyan pesszimistak, h a sok jo kozott csak az egy rosszt vegyek eszre.

Hidd el, jo lesz!

2013. jún. 23. 09:28
 19/21 anonim ***** válasza:
50%

Küldj, privátban képet, ha akarsz és elmondom a véleményem.

De szerintem ez nem egy olyan indok ami miatt nem jönne össze valaki, valaki mással.

Emberek vagyunk, történnek balestetk férfiaknál és nőknél egyaránt ha valaki ezt nemtudja elfogadni akkor nem is érdemel meg.

2013. jún. 23. 09:49
 20/21 anonim ***** válasza:
nekem nagyon pattanásos a hátam, meg heges tőle. Eleinte én is szégyelltem de megtanultam lesza.ni. Azóta 2 barátom volt és egyiknek sem okozott gondot úgy is szerettek. Igaz én nő vagyok, de engem ne taszítana égési seb férfin, egyáltalán nem ezt tök komolyan mondom. Az is csak egy folt a szerelmem testén, nem kell vele foglalkozni. Hidd el ezt nekem
2013. jún. 23. 11:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!