Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan kérdezzem meg a szüleim...

Hogyan kérdezzem meg a szüleimtől?

Figyelt kérdés
szeretnék egy youtube csatornát csinálni.. a csatornán körmöket festenék meg ilyesmi... 8. osztályba járok most, és talán csak jövőre csinálnám meg.. de hogyan kérjek engedélyt a szüleimtől? egy kicsit félek a reakciójuktól... egyébként sminkelni sem engednek.. amint kihúzom a szemem vékonyan a szemceruzával, anyám azt mondja hogy mossam le.. ezért félek.. kérlek segítsetek!!
2013. szept. 28. 15:58
 1/4 anonim ***** válasza:
27%
Világosítsd fel a szülőket, hogy nem az őskorban élnek, szedjék össze magukat, mert ami a 80 években jó volt az ma már nem jó.
2013. szept. 28. 16:01
 2/4 anonim ***** válasza:

Amit az első írt, az szerintem nem megoldás...ezzel csak még tovább szítaná az ellentétet.

Szerintem, ha úgyis jövőre szeretnéd elindítani, addig gyakorolj, fejlődj, legyél kreatív és találj ki minél több eredeti dolgot, aztán fesd ki az anyukád körmét is mondjuk. Közben beszélgess vele, de csak úgy, hogy ez az ötleted támadt, meg milyen jó lenne, meg hogy az arcod nem látszana. Sorold fel az előnyeit egy youtube csatornának, pl. ha később manikűrösnek szeretnél menni, ezzel a potenciális vevőket akár meg is találhatod, stb. Megérthető, hogy a szülők féltenek téged szerintem. Mindig gondolj bele az ő helyzetükbe.

2013. szept. 28. 16:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Ja és sok sikert ;)
2013. szept. 28. 16:05
 4/4 anonim ***** válasza:
69%

Minek kell erre engedély??

Nekem is van, 1x nem fordult meg a fejemben, hogy megkérdezzem anyám ....

Csinálsz eggyet, senkinek semmi köze hozzá.

2013. szept. 28. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!