Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kérdezzem meg a szüleim...

Hogyan kérdezzem meg a szüleimtől mi a bajom?

Figyelt kérdés

12 éves vagyok és valami miatt gyógyszert kell szednem meg a suli sem a szokásos felülök a bicajra és pá... hanem a tanár jön házhoz... nincsenek barátaim stb.. stb... hogy kérdezzem meg a szüleimet hogy miért van ez?

kérlek értelmesen és gyorsan mert kezdek begolyózni!

előre is köszi! ja... még valami: lány vagyok

2009. ápr. 24. 23:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem mindig az egyenes ut a legkifizetodobb. Egy alkalmas pillanatban kerdezd meg oket. Nyugis csaladi ebed, egy kelemes vasarnap delutan. Szerintem vagy eleg nagy ahhoz hogy megtudhasd.
2009. ápr. 24. 23:11
 2/16 anonim ***** válasza:
95%
Ez mindig így volt vagy csak mostanában lett így?
2009. ápr. 24. 23:36
 3/16 anonim ***** válasza:
94%

12 eves korodban nem tudod miert kell gyogyszert szedned??? Ez nagyon hihetetlen.

Eddig nem kerdezted meg meg oket soha, vagy nem valaszoltak meg ra neked?

Egyszeruen kerdezd meg amit ide leirtal nekunk.

Es addig nyaggasd oket a kerdeseddel, amig ki nem huzod beloluk a normalis valaszt.

2009. ápr. 24. 23:41
 4/16 anonim ***** válasza:
92%

A gyógyszer leírásában benne szokott lenni, hogy milyen beregség kezelésére való. Azt olvastad már?

Orvoshoz is csak szoktatok menni, aki a gyógyszert felírja, ha folyamatosan szed az ember gyógyszert, időnként kontrollra is kell mennie, úgyhogy biztos jártok orvoshoz, ott nem hallottad soha? És mit vizsgál rajtad az orvos? És milyen orvos? Biztos szakorvoshoz jártok.

Természetesen rákérdezhetsz, amelyik szülőddel közvetlenebb a kapcsolatod. Mondhatod, hogy Te is szeretnél közösségbe járni, szeretnél barátokat, miért kell itthon tanulnod magántanárral.

2009. ápr. 25. 07:37
 5/16 anonim ***** válasza:
0%
AIDS?
2009. ápr. 25. 08:35
 6/16 anonim ***** válasza:
93%
Így: "Mi a bajom?"
2009. ápr. 25. 11:21
 7/16 anonim ***** válasza:
94%

Gondolom jársz orvoshoz,olvasd el mi van kíírva az ajtójára,beszélgess el a többi várakozóval,miért van ott.

A gyógyszeredre is rákereshetsz a Google-ba.A legegyszerübb,ha rákérdezel a szüleidre,nagyszüleidre.Jogod van tudni,ha valami baj van.

2009. ápr. 25. 11:21
 8/16 anonim ***** válasza:
78%
Ez nem egy kitalált szerep inkább?
2009. ápr. 25. 11:51
 9/16 anonim ***** válasza:
93%

Ez fura! Nekem a 3 éves lányom is tudja, hogy veserákja volt, és azért járunk kemoterápiára (természetesen a korának megfelelő tálalásban). Azt is elmodtuk neki miért kapja a gyógyszereket, és melyiket mire szedi.

Érdekes, hogy 12 évesen nem érdeklődtél még sehol.

2009. ápr. 25. 12:24
 10/16 A kérdező kommentje:
nos nem nagyon érdeklődtem mivel hogy a tanár jött ide nem sokat tudtam a külvilágróll gondolom ezért... amúgy kardiológushoz kell menni... azt tudom hogy a szívem jobboldalon van de az önmagában nem nagy tragédia... ugyan úgy élsz mint mindenki más csak az orvosok nézik magukat majd hülyének ha nem tallják a szíved... ennyi amit tudok... csak azt nem tudom hogy van-e valami mellékes izé esetleg hogy se nem játszhatok se semmi... m ég szaladgálnom sem szabad.. és úgy érzem hogy ezzel megfolytanak...
2009. ápr. 25. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!