Lehet külföldre telefonálni T-perccel? Szerintetek ha hazudik nekem akkor mit csináljak? Kérdezzem meg hogy miért hazudik? Vesszek vele össze? Vagy próbáljam megérteni őt?
Úgy van, ahogy az előttem szóló mondta. Neked nem kell tudni, hogy hol van akit hívsz. TE fizeted a határig, jelen esetben ingyen van neked, a határtól pedig a fogadott fél fizeti a hívást.
Ergo egyatalán nem biztos, hogy nem mond igazat.
Ne gyötrődj, hanem hívd fel a T-Mobil ügyfélszolgálatát és kérdezd meg újra. Lehet, hogy valamit félreértettél. Attól, hogy itt hisztizel és hiába mondják neked többen ugyanazt, nem hiszed el, attól nem lesz jobb. T-Mobil ügyfélszolgálat. Ingyenesen hívható.
Egyébként kiskorú a testvéred és te vagy a gyámja, hogy minden lépéséről tudnod kell?
Moderátor bácsi látom aktív. Mi sértőt írtam? Az volt talán a nem ideillő, hogy ne hisztizzen?
Amúgy elhiszem, hogy aggódsz a tesódért, ez a normális. De az a legegyszerűbb, ha felhívod a T-Mobile-t, mégiscsak az ő szolgáltatásuk, ők jobban tudják!:):)
14:35
Azért törölt a modi, mert a kérdező kiabálását is törölte, anélkül meg értelmetlen lenne a kommented. Én is írtam, hogy hisztizik, benne maradt.
Kérdező: Ha felnőtt a testvéred, akkor a saját felelősségére cselekszik. Megértem, hogy aggódsz, főleg, ha tudod, hogy esetleg lehet is okod rá, de nem a te felelősséged az ő élete.
Tisztázd a T-Mobillal a dolgokat, és ha kiderül, hogy itt mindenki tévedett és a tesód valóban Magyarországon van, tehát hazudott neked, akkor nyeld le a békát, nem tudsz vele mit csinálni.
A belföldi hívást úgy kell érteni, hogy belföldi telefonszám - függetlenül attól, hogy jelenleg az a telefon földrajzilag hol van.
Külföldre (=nem magyar telefonszámra) nem lehet telefonálni.
Tehát, ha +3630 kezdetű a telefonszám, akkor tudod hívni, ha máshogy kezdődik, akkor nem. Így érthető?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!