Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kérdezzem meg a szüleim...

Hogyan kérdezzem meg a szüleimtől mi a bajom?

Figyelt kérdés

12 éves vagyok és valami miatt gyógyszert kell szednem meg a suli sem a szokásos felülök a bicajra és pá... hanem a tanár jön házhoz... nincsenek barátaim stb.. stb... hogy kérdezzem meg a szüleimet hogy miért van ez?

kérlek értelmesen és gyorsan mert kezdek begolyózni!

előre is köszi! ja... még valami: lány vagyok

2009. ápr. 24. 23:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
66%

Nézd meg a Amelie csodálatos élete c. filmet!

[link]

2009. ápr. 25. 16:00
 12/16 A kérdező kommentje:
egy film miben tudna segíteni? amit ráadásul le sem lehet tölteni... konkrét válasz kell vagy orvos vagy akármi! nem pedig egy film! attól még ugyan ilyen csoze maradok!
2009. ápr. 25. 16:23
 13/16 anonim ***** válasza:
67%
Jogod van megtudni az igazságot,mivel a Te életedről van szó.Ez egy önző,buta szülői viselkedés.Meg kell magyarazzák,hogy amit nem csinálhatsz,az miért nem csinálhatod.Ha nem járhatsz közösségbe,akkor miért nem. 12 éves kiskamaszként gondolhatnák a szüleid,hogy értenéd a problámát.Légy bátor és kérdezz!!!!!!
2009. ápr. 26. 08:14
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Akkor biztos, hogy a szíveddel lehet probléma, hogy talán nem bírja úgy a terhelést.

Szüleidnél mikor akarsz rákérdezni? Előbb vagy utóbb fel kell tenned a kérdést, ha már ők nem beszélnek neked a betegségedről. Talán észre sem vették, hogy felnőttél és el kellene mondaniuk neked. Kérdezd meg, hogy pontosan mi a bajod, mire kell vigyáznod, előbb-utóbb kikerülsz Te is a szülőiház védelme alól. Vagy ha nem mondják el, kérdezd meg a dokit, ha mentek hozzá legközelebb.

2009. ápr. 27. 11:00
 15/16 A kérdező kommentje:
kérdezném én de... inkább úgy neveltek hogy vagy kussolsz vagy nincs semmi bajod! ezért nem merem megkérdezni őket... az orvos meg... vizsgálat közben a szüleim is ott vannak... és igen utánnanéztem a gyógyszereknek mind ilyen izé hogy szívritmuszavar szívinkfartus megelőzése érredszeri bajok megelőzése... de bazz.. hát nem azt mondják a nagy tudósok hogy akkor lesz bajod ha nem mozogsz? vagy akkor ez most mégsem igaz? most mi a fene van?
2009. ápr. 28. 11:47
 16/16 anonim ***** válasza:

Biztos a szíved nem bírná azt a terhelés, amit a több mozgás okozna, gondolom én, mint hozzá nem értő.

A tanároddal nem vagy olyan viszonyban, hogy neki ezeket elmond? Ha már a szüleiddel nem tudsz erről beszélni.

Egyébként elég érdekes stílusuk lehet a szüleidnek, ha ezzel lezárják a beszélgetést, amit írtál.

Próbálj ismerkedni a neten, ahol laksz, azon a településen keress barátnőt, hátha így sikerülne valamilyen emberi kapcsolatot kialakítanod.

Olyan, mintha magánzárkában élnél, ha belegondolunk.

2009. ápr. 30. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!