Hogyan kérdezzem meg a szüleimtől mi a bajom?
12 éves vagyok és valami miatt gyógyszert kell szednem meg a suli sem a szokásos felülök a bicajra és pá... hanem a tanár jön házhoz... nincsenek barátaim stb.. stb... hogy kérdezzem meg a szüleimet hogy miért van ez?
kérlek értelmesen és gyorsan mert kezdek begolyózni!
előre is köszi! ja... még valami: lány vagyok
Nézd meg a Amelie csodálatos élete c. filmet!
Akkor biztos, hogy a szíveddel lehet probléma, hogy talán nem bírja úgy a terhelést.
Szüleidnél mikor akarsz rákérdezni? Előbb vagy utóbb fel kell tenned a kérdést, ha már ők nem beszélnek neked a betegségedről. Talán észre sem vették, hogy felnőttél és el kellene mondaniuk neked. Kérdezd meg, hogy pontosan mi a bajod, mire kell vigyáznod, előbb-utóbb kikerülsz Te is a szülőiház védelme alól. Vagy ha nem mondják el, kérdezd meg a dokit, ha mentek hozzá legközelebb.
Biztos a szíved nem bírná azt a terhelés, amit a több mozgás okozna, gondolom én, mint hozzá nem értő.
A tanároddal nem vagy olyan viszonyban, hogy neki ezeket elmond? Ha már a szüleiddel nem tudsz erről beszélni.
Egyébként elég érdekes stílusuk lehet a szüleidnek, ha ezzel lezárják a beszélgetést, amit írtál.
Próbálj ismerkedni a neten, ahol laksz, azon a településen keress barátnőt, hátha így sikerülne valamilyen emberi kapcsolatot kialakítanod.
Olyan, mintha magánzárkában élnél, ha belegondolunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!