Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Megőrülök a...

Mit tegyek? Megőrülök a szüleimtől!

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, most fejeztem be az iskolát (érettségi, majd szakma), nem akarok egyetemre menni, de folyamatosan nyelvet tanulok, illetve állást keresek. Elég magas itt is a munkanélküliség, de aktívan keresem az állást (külföldön is), illetve még nem is vagyok olyan régen munka nélkül, hogy elkeseredjek. Mivel volt gyakorlatom nyáron, másfél hónapja vagyok itthon. Itthon sok mindent megcsinálok, főzök, takarítok, illetve ugye nyelvet tanulok... A szüleim azt mondák, próbálkozzam gyárban, amihez abszolút nincs kedvem, nem is lenne valós gyakorlat, illetve látom a gyárban dolgozó ismerőseim mennyire ki vannak készülve a három műszak miatt. Ok, ezt itthon meg is értették, illetve anyum még azt is mondta, pont ezért amúgy sem örülnének, ha gyárba mennék.

Most rájöttek, hogy külföldi álláslehetőségeket is nézek szép számmal, úgy néz ki, januártól Ausztria össze is jön. Viszont felhoztam az au-pair lehetőségét is, hogy szívesen részt vennék ilyesmibe, ha kicsi már jobb lenne az angolom, lehetőleg az USA-ban. Na, erre nagyon kiakadtak, hogy azt aztán nem, milyen messze lennék, ha baj lenne, nem tudnának hozzám kijönni... Ilyenek... Ez volt kb. fél órája, szörnyen idegbeteg lettem, mert bár tudom, hogy szeretetből, nem bírom az ilyen szintű ragaszkodást, nekem ez már-már csimpaszkodásnak számít... :/ Mit tegyek?

l/20

2011. okt. 16. 23:20
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
25%
Örülnél még ennek egyszer, amikor már nem lesznek! Bár ragaszkodnának akárhogy, csak még egyszer szólhatnának hozzád! Persze ezt nem húszéves csinibabaként fogod megérteni, hanem majd ha elég érett leszel hozzá!
2011. okt. 16. 23:26
 2/21 anonim ***** válasza:
52%
20 éves vagy, nem 5. Te életed. Problem?
 3/21 anonim ***** válasza:
32%
Hiszti!Örülj neki,hogy ennyire szeretnek.
 4/21 A kérdező kommentje:
Istenem! Én értem, hogy szeretnek, én is őket, de én világot akarok látni, tapasztalni akarok dolgokat, most, nem pedig 35 évesen, két gyermek anyjaként...
2011. okt. 16. 23:27
 5/21 A kérdező kommentje:
Ha nem érteném, lelépnék szó nélkül, de én úgy nem mennék el, hogy feszültséget, szomorúságot hagyjak magam mögött...
2011. okt. 16. 23:28
 6/21 anonim ***** válasza:
14%
Oké! Maradjunk annyiban, hogy hisztizel. Nehogy azon akadj már ki, hogy szeretnek, b@szod! Tudod, mennyien cserélnének veled csak itt a gyakorin? Lássál világot, ha ez a szíved vágya, de a körítés nem kell hozzá, nőjél fel!
2011. okt. 16. 23:30
 7/21 anonim ***** válasza:
79%

Tegyél óvintézkedéseket baj esetére és mutasd ezt meg nekik.

Pl. gyűjts extrapénzt hazajövetelre+szállásra min. 1 hónapra ha kirúgnának. Nézz utána olcsószállásnak, ahol meghúzhatod magad.

2011. okt. 16. 23:30
 8/21 A kérdező kommentje:

"Oké! Maradjunk annyiban, hogy hisztizel. Nehogy azon akadj már ki, hogy szeretnek, b@szod! Tudod, mennyien cserélnének veled csak itt a gyakorin? Lássál világot, ha ez a szíved vágya, de a körítés nem kell hozzá, nőjél fel!"

De legalább nem beszélek (illetve írok) primitív módon.

Én normális tanácsot szeretnék kapni, hogy hogy beszéljem meg ezt a helyzetet a szüleimmel. Igazság szerint, mint írtam, még nem is most mennék ki, mivel még kell egy kis angol tanulás hozzá, de nem tudom, hogy hogy hassak rájuk, hogy ne aggódjanak ennyire...

2011. okt. 16. 23:32
 9/21 anonim ***** válasza:
69%

Naponta kismillió hasonló kérdés van fenn az oldalon, és mindenhová ugyanazt írom:

állj a sarkadra, és éld a saját életedet!

2011. okt. 16. 23:33
 10/21 A kérdező kommentje:

"A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 23:30"

Ez jó lehet, köszi! :))

2011. okt. 16. 23:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!