Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lassan megőrülök a családomtól...

Lassan megőrülök a családomtól. Ez normális? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az utóbbi pár hónapban utálok otthon lenni. Az előtt csak anya meg apa veszekedtek minden egyes dolgon, de most már mindenki veszekszik mindenkivel. Egyszerűen katasztrófa.

Ha leesik egy villa a földre apa rögtön elkezdi : Miért b.sztad a földre a villát?

Minden piti dolgon fölhúzza magát és nem lehet vele normálisan beszélni. Anya mostanában sokat sír és sajnálom nagyon, mert ő szerintem sokat próbál tenni azért hogy a család jól menjen, de gyakran nem képes belátni amit ő csinált rosszul. Apukám akármit kér, mond, nagyon ideges leszek, és nem szoktam túl kedves lenni hozzá.Általában nem segítek otthon semmit kerülöm a munkát ahol tudom. Lusta vagyok, de főképp otthon. Ha suliba vagy vendégségbe vagy bárhol máshol vagyok mindig megkérdezem , hogy tudok-e segíteni vagy valami, mert boldogan segítek. Otthon meg, ha megkérnek valamire kapásból azt mondom, hogy nem(legalábbis apámnak.)

Azt sem értem,(magamon) hogy apukámnak mostanában sok baj volt a szívével meg minden és én egyáltalán nem sírtam és nem is volt sírhatnékom, pedig sokszor megműtötték, és persze aggódtam érte, de szerintem nem úgy ahogy egy gyereknek kell ilyenkor az apjáért. De, ha a suliba nem sikerül egy doga kb. képes vagyok sírva fakadni, vagy legalábbis ilyen szintű a dolog vannak.

Kérlek mondjatok valamit. Valami értelmeset ami segíthet, vagy nem tudom mert ezt nem bírom már sokáig.

2011. aug. 20. 22:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Mint ha csak a saját életemet olvastam volna. Bár ez a szíves dolog nálunk nincs. Vannak viszont favorit tesók.. De ez most nem lényeges. Hány éves vagy? Én ilyenkor magamban dühöngök, de azért segítek a házimunkában. Az embernek mindentől elegy a kedve, ha ez van a családdal... Elkezdetm naplót írni. Azóta sokkal jobban érzem magamat.
2011. aug. 20. 22:13
 2/2 A kérdező kommentje:

16 éves vagyok. Van még két bátyám, velük nem veszekszek nagyon, de az egyik alig ér haza már is bekapcsolja a tv-t amíg eszik, majd megy a géphez, vagy aludni és kb. ennyi amit csinál és munkája sincs(25 éves)vagy legalább is mindig máshol dolgozik és nincs semmi célja az életben, nem törekszik semmire. A másik bátyám meg rendmániás okostojás és elvárja, hogy te is csinálj mindig mindent folyamatosan. A legrosszabb, hogy abban igaza van, hogy lusta vagyok, de azt viszont szerintem nem látja, hogy mennyire kifáraszt a suli és a különóráim. Mert nyáron azért sokkal többet segítek otthon mint suli időben.

Meg próbálkozok majd a napló írásával, köszönöm az ötletet. Remélem segít

2011. aug. 21. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!