Normális az, hogy anyu egyre többször mondja rám, hogy pic$a?
Akárhányszor összeszólalkozásra, de mostanában már a hülyéskedésnél is én egy "de hülye pic$a" vagyok.
Amúgy jól megvagyunk, de most ez mi?
A napokban többször is összevesztünk az tény, de szerintem ez nem ok erre..
Hát két lehetőség van:
Ha hülye p*csaként viselkedsz, akkor "normális", bár nem illene ilyet mondania.
Ha nem viselkedsz úgy, akkor meg abszolút nem normális, de ezt szerintem te is tudod!
Egy higgadt pillanatában beszéld meg vele, hogy nem kellene veled így beszélnie 8feltételezem te sem beszélsz így vele).
Nem hiszem, hogy úgy viselkednék, hogy megérdemelném..
És azért kell így írni, mert különben nem engedi be a kérdést..
Hát engem egy időben, mikor szidott, rendszeresen leqrvázott. Egy darabig tűrtem, de egyszer elpattant a cérna és bár sose csinálok ilyet, elkezdtem vele ordítani, zokogva és közöltem vele, hogy állítsa le magát, mert jó, szidjon meg mondjon el mindenféle rossz meg szófogadatlan, elcseszett gyereknek, de nincs joga leqrvázni és most már baromira rosszul esik. Azóta nem mond ilyet. Asszem 19 voltam akkor.
21/L
A napokban nem volt lehetőségem beszélni vele, de hogy őszinte legyek kedvem sem, pont a történtek miatt.
Meglepően és furcsán hangozhat, de neki nem igazán szokott rossz kedve lenni, jól veszi ezeket az akadályokat a betegségéből kifolyólag, még ha néha kicsit lassan is. Ha bántja valami azt látom rajta és ez legtöbbször az anyagi helyzetünk vagy apu miatt van.
Nem vagyok már olyan kicsi, 17 múltam és ha tudnám/érezném, hogy vicc, akkor nyilván nem írtam volna..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!