Megőrülök ebben a helyzetben, mit tegyek?
Még most szállj ki belőle ha nem akarsz bonyolult helyzetet.Hisz láttad hogy mennyien írnak ki kérdést úgy hogy az illetőt megcsalták.Ezek után nem érzed rosszul magad hogy tönkretettél egy emberi kapcsolatot mert nem bírtál leállni?
El tudod felejteni.Hidd el több nő is átesett ezen.
Nyilván nem fogja azt mondani, hogy az élettársnője egy istennő otthon, de azért megdugna téged is, nem?
Minden félrelépő ember azzal takarózik, hogy otthon nem boldog. Csak a tisztességesebbje ezt otthon közli először.
A legnagyobb kamu duma,hogy otthon nem boldog.
A következő hatalmas kamu még az szokott lenni:
"Jaj dehogyis,már hónapok óta hozzá sem nyúltam a feleségemhez,vagy az asszonyhoz.Egyáltalán nem szexelünk!"
Ilyenkor általában azért elgondolkozhat az ember,hogy márpedig aki hazajár az élettársához,feleségéhez,az esténként lefekvéskor csak megd*gja,mert miért ne?!
Én nem tudnék úgy szexelni valakivel,hogy tudom róla,hogy máshogy megy haza,aztán pedig még valószínűleg le is fekszik vele:( Utána meg belémhatol? KIZÁRT.
Kivéve persze,ha utólag derül ki a dolog.Egyszer volt valakim,lefeküdtünk,randiztunk gyakran.Majd elmondta,hogy visszamegy az exéhez.Hát rájöttem utólag végiggondolva a helyzetünket,hogy az utolsó szeretkezésünk előtt bizony valószínűleg vele is lefeküdt.Vagy akár a kezdetektől fogva...
Én két évig voltam ilyen kapcsolatban. Elmondhatatlan szenvedés, hazugságok sorozata. Persze szerelmes voltam, nagyon. Volt mindenféle ígéret, hazugság, nincs otthon szex, csak a gyerekek miatt, várjuk meg, míg felnőnek a gyerekek, stb.
Nem kezdeném el újra, ha lenne rá lehetőségem, kidobott két év volt az életemből.
"Ilyenkor általában azért elgondolkozhat az ember,hogy márpedig aki hazajár az élettársához,feleségéhez,az esténként lefekvéskor csak megd*gja,mert miért ne?!"
Mondjuk mert már nem kívánja. Rengetegen élnek egymás mellett megromlott kapcsolatban, mert nem mernek vagy tudnak lépni. Láttam én olyan házasságot ahol már 3 éve külön szobában aludtak és nem nyúltak egymáshoz. Válás lett a vége, de ehhez évek kellettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!