Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megőrülök ebben a helyzetben,...

Megőrülök ebben a helyzetben, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sajnos beleszerettem egy olyan férfibe, akinek élettársa van. :( tudom, hogy ez nem helyes dolog, és elitélendő, de nem tudok ellenállni neki, mivel szeretem. Találkoztunk már párszor, történt ez az, bár lehet csak szexre kellek, nem tudom, és ő is ezt hiheti, hogy nekem arra kell , mivel sosem mondtam, és nem is éreztettem, hogy én hogyan is érzek iránta...de már nem bírom sokáig leplezni... és fáj, hogy velem titokban van néha, és hogy máshoz jár haza :( Akivel amúgy nem is jó a kapcsolata, sosem volt boldog. Nem udom megérteni, hogy akkor miért van vele... tudom, hogy ebből nekem kellene kiszállni, mert én vagyok a felesleges, de nem megy... nem tehetek az érzéseimről.. álljak elé, és valljam be neki hogy valójában mit is érzek, vagy inkább többé szóba sem álljak vele???:(
2011. aug. 23. 16:19
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretne Téged, és valóban nem lenne boldog az élettársával, akkor elhagyta volna.
2011. aug. 23. 16:23
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindegyik azt mondja, hogy nem boldog otthon, mikor egy kis extra pipihus kell neki. Ne legy mar ilyen naiv.
2011. aug. 23. 16:27
 3/10 anonim ***** válasza:

Még most szállj ki belőle ha nem akarsz bonyolult helyzetet.Hisz láttad hogy mennyien írnak ki kérdést úgy hogy az illetőt megcsalták.Ezek után nem érzed rosszul magad hogy tönkretettél egy emberi kapcsolatot mert nem bírtál leállni?

El tudod felejteni.Hidd el több nő is átesett ezen.

2011. aug. 23. 16:34
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván nem fogja azt mondani, hogy az élettársnője egy istennő otthon, de azért megdugna téged is, nem?

Minden félrelépő ember azzal takarózik, hogy otthon nem boldog. Csak a tisztességesebbje ezt otthon közli először.

2011. aug. 23. 16:46
 5/10 anonim ***** válasza:
ha ez megnyugtatja a lelked, beszélj előbb vele és aztán, ha nem melletted dönt, akkor azonnal hagyd el. valószínűleg ez fog történni (mármint nem hagyja el a párját), de így később nem tépelődhetsz, h meg sem adtad neki az esélyt. ha mégis melletted, akkor hallelúja. de ne légy harmadik
2011. aug. 23. 16:57
 6/10 anonim ***** válasza:

A legnagyobb kamu duma,hogy otthon nem boldog.

A következő hatalmas kamu még az szokott lenni:

"Jaj dehogyis,már hónapok óta hozzá sem nyúltam a feleségemhez,vagy az asszonyhoz.Egyáltalán nem szexelünk!"

Ilyenkor általában azért elgondolkozhat az ember,hogy márpedig aki hazajár az élettársához,feleségéhez,az esténként lefekvéskor csak megd*gja,mert miért ne?!

Én nem tudnék úgy szexelni valakivel,hogy tudom róla,hogy máshogy megy haza,aztán pedig még valószínűleg le is fekszik vele:( Utána meg belémhatol? KIZÁRT.

Kivéve persze,ha utólag derül ki a dolog.Egyszer volt valakim,lefeküdtünk,randiztunk gyakran.Majd elmondta,hogy visszamegy az exéhez.Hát rájöttem utólag végiggondolva a helyzetünket,hogy az utolsó szeretkezésünk előtt bizony valószínűleg vele is lefeküdt.Vagy akár a kezdetektől fogva...

2011. aug. 23. 17:02
 7/10 anonim ***** válasza:
A saját életedet komplikálod, ha nem lépsz ki azonnal. Keress független férfit, akivel nem kell bujkálnod és nem te leszel a harmadik.
2011. aug. 23. 17:06
 8/10 anonim ***** válasza:

Én két évig voltam ilyen kapcsolatban. Elmondhatatlan szenvedés, hazugságok sorozata. Persze szerelmes voltam, nagyon. Volt mindenféle ígéret, hazugság, nincs otthon szex, csak a gyerekek miatt, várjuk meg, míg felnőnek a gyerekek, stb.

Nem kezdeném el újra, ha lenne rá lehetőségem, kidobott két év volt az életemből.

2011. aug. 23. 18:44
 9/10 anonim ***** válasza:

"Ilyenkor általában azért elgondolkozhat az ember,hogy márpedig aki hazajár az élettársához,feleségéhez,az esténként lefekvéskor csak megd*gja,mert miért ne?!"

Mondjuk mert már nem kívánja. Rengetegen élnek egymás mellett megromlott kapcsolatban, mert nem mernek vagy tudnak lépni. Láttam én olyan házasságot ahol már 3 éve külön szobában aludtak és nem nyúltak egymáshoz. Válás lett a vége, de ehhez évek kellettek.

2011. aug. 23. 18:47
 10/10 anonim ***** válasza:
18.47: mindkettő jellemző. ismerek olyat is, aki másfél éven át volt a szeretője egy házas férfinak, egészen addig, míg egyik légyottjukon az mellesleg elmesélte, hogy a feleségével épp babát várnak
2011. aug. 23. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!