Megőrülök a féltékenységtől. Mit tegyek?
Féltékenység nem más mint a bizalom hiánya..
Kezdj el bízni a párodban és nem leszel féltékeny.
Kezdj el bízni magadban, és minden megoldódik!
Mennyire tartod magad, ha úgy érzed minden más ember valamiért jobban kellhet a párodnak. A párod veled van, téged szeret.
Kb 20 percig voltam egyszer féltékeny. Megállapítottam, hogy attól meg lehet bolondulni. Ezért elhatároztam, hogy többet nem leszek féltékeny. Nem tudom, hogy hogyan, de sikerült.
Próbáld meg, határozd el magad, és hagyd abba. Vagy megbolondulsz.
Attól függ, hogy mire vagy kire vagy féltékeny.
Nem irtad részletesen, hogy mi az ami okot ad a féltékenységre.
Nagyon rossz érzés, próbàlj felemelt fejjel kimàszni belõle, bàrmire vagy bàrkire vagy féltékeny.
Csatlakozom az előttem szólókhoz: a féltékenység a bizalom hiánya.
Kiegészíteném még azzal, hogy ha a féltékenységedet kimutatod, akkor alaptalanul vádolod meg a párodat hazugsággal, megcsalással. Ha Te férfi vagy, és ő pedig nő, akkor ebben az esetben olyan ez neki, mintha leku...znád naponta többször..
Ha Te vagy a nő, és ő a férfi, akkor meg gerinctelen féregnek hordod le, ez megint nem előnyös egy szerelmi kapcsolatban.
A féltékenységbe sokszor az is beletartozik, hogy nem magunkban keressük a hibát, hanem kizárólag a párunkban: " ..biztos megcsal, biztos hagyja magát elcsábítani, bezzeg én milyen hibátlan és tökéletes vagyok.."
Javaslom, kezeld úgy, mintha a testvéredről lenne szó, ha nincs veled, és meglátod, rendbe lehet ezt tenni a fejedben. Nem vádaskodunk alaptalanul, mert az nagyon rosszul esik a másiknak. Ugyanis teljesen védtelen a rágalom ellen: hogyan tudná bebizonyítani, hogy nem csinált semmit, és nem gondolt senki másra?
Kicsit nézd magad úgy, mintha kívülálló lennél, és ne a fájdalmat keressed a kapcsolatodban, hanem az örömöket..
Sok sikert.
:)
a féltékenység szerintem teljesen felesleges.
ha nincs alapja, akkor megalázod vele a párodat és megmérgezed a kapcsolatot.
ha van, akkor pedig lépj le, mindkettőtöknek jobb lesz.
én speciel sosem vagyok féltékeny, megbízok a páromban és magamban is. nem vádaskodok, nem gyanúsítgatom. ő is ugyanígy van ezzel. a jó dolgokra koncentrálunk, élvezzük az életet, egymás társaságát.
ha a másik külön programot szervez, akkor sincs balhé, ugyanolyan jól tudjuk magunkat érezni külön, mint együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!