Megőrülök! Mit tennétek a helyemben? (többi lent)
Anyósoméknál élünk, még el nem készül a házunk(még legalább fél év), jön a baba(24 hetes vagyok, 2 hónapja volt az esküvőnk). Nekem van egy kutyusom, természetesen beelegyeztek, hogy itt legyen, nélküle nem is jöttem volna. Most már útban van a kutya, úgy érzem, hogy én is. Anyukám kint dolgozik külföldön, szívem szerint utána mennék, de mégis csak itt a férjem, meg a kutyám, meg a pocakban a baba.
Úgy érzem begolyózok, mert semmi nem sikerül és még azt is érzem, hogy "útban vagyunk". A páromnak erről nem akarok beszélni, mert ő szeret itt és csak én érzem rosszul magam emiatt. Nem tudom mit tegyek, de megőrülni sem akarok teljesen.. Sokat híztam, mert vizesedek, terhesség előtt elég vékony voltam, most +12 kilónál tartok sajnos..:( Minden nap megkapom, hogy "pofásodok, mint a kölökgólya..":( Annyira rosszul esik ez is...:( Szerintetek?? Mit tegyek?? Kimenjek egy kicsit anyukám után "kiengedni a gőzt"? Vagy mit tegyek? Nem bírom tovább úgy érzem:(
Szerintem túlreagálod,de nem a te hibád, a várandósság okozza.
Viszont jogos is, ne szóljanak be, meg ne csesztessék a kutyádat, szóval szólj be nekik. Vagy beszéld meg a pároddal, azért vagytok férj és feleség. Inkább minthogy se szó se beszéd kimenj külföldre.
fél évet kibírsz
valakinek esélye sincs elköltözni sokkal rosszabb helyzetekből
Más tanácsom nincs, mint fogat összeszorítani és kibírni, amíg kész nincs a ház. Az azért nagy teher mindenkinek, h egyszerre annyian vannak egy házban. 24 hetesen inkább ne utazgass nagy távokat, mert a kinti ellátás pocsék, otthon védve vagy, ha bármi történik.
Tudom, h nagyon nehéz és h anyós is lehetne elnézőbb, de őt megváltoztatni nem tudod, csak egy életre megutáltatni magad. Így még van esélyed, h különköltözés után normalizálódik a helyzet.
és ha csak pár hétre elutaznál?
tudom hogy drága, de én albérletbe költöznék a helyedben, ahol csak ketten vagytok. lehet, hogy ablakon kidobott pénznek tűnik, de a nyugalom megfizethetetlen!! minek idegeskedj végig még fél évet? és ha elhúzódik, akkor még többet?
Sajnos nem reagálom túl.. Nem akarták, hogy megtartsuk az unokát sem, nem akarták az esküvőt sem.
Nálunk a kutya majd hátul lesz az udvarban, hogy elől lehessen a baba(nem mintha bántaná, gyerekek között nőtt fel a kutyus, de hullik a szőre, kakil, pisil stb..). A hátsó szomszédunk művelte a kertünket, így nincs hátul kerítés, most fogjuk megcsinálni, utána kettéválasztjuk az udvart, hátra kerül a kutyus és a lovaink(4 lovunk van). Apósom azt mondta, hogy : "még csak az hiányzik, hogy meghülyüljön a kutya és megharapja a lovakat.." Erre mondtam neki, hogy nem fogja őket megharapni, de ha esetleg meg is hülyülne akkor inkább a lovat, mint a gyereket.. Erre ezt mondta: " A gyereknek nem kell kint lenni felügyelet nélkül, meg ha fontosabb a kutya, mint a lovak, fejbe kell b*szni..." Mondom nem is lesz kint egyedül a gyerek, és nem kell azért megdöglenie a kutyámnak, mert vannak lovak is. Erre "Majd ha sokba kerül az állatorvos, majd meglátjuk..."(arra gondolt, hogy ha megharapja a lovat a kutya)
Egyrészt had mi döntsük már el, hogy hol lesznek az állatok és hol a gyerek, másrészt pedig nála nyugodtabb kutyát még sosem láttam.. Lassan 2 éves, mindig is gyerekek és lovak között volt, az unokahúgommal együtt nőttek fel, az unokahúgom ahol tudta, ott nyúzta, ő meg tűrte, sőt ment utána, hogy még:)(Egyébként golden retriever.)
Aztán akartunk még egy kutyust, én boxert, a párom valami kisebb testű patkányozót..(de nem lesz, mert nem tudunk megegyezni:)) Apósom: "nem vagytok normálisak, ha boxert visztek gyerek mellé.."
Elmenekülhetsz, de a baj megmarad. Lehet, h ha visszamész, akkor még rosszabb lesz. Nincsenek barátnők a közelben, h sok időt tölthess távol velük?
Mint állatbarát tanácsolom, h retriver mellé ne vegyetek boxert, párodnak igaza van a kisebbtestű kutyát illetően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!