Mi van velem? Megörülök. Beteg vagyok? Mit tegyek?
Ha azt mondja: szeret és érzed is -miért válnál el????
A férfiak megnézik a szép nőket - ez kell a lelküknek - ez nem jelenti azt, hogy téged nem szeret, nem tart szépnek.. aami szemük elé kerül, azon legelésznek egy kicsit - mint a szép autón. Ne törődj vele! az a lényeg, szeret és mondja is...
A férfi egy olyan állatfaj, ahol a pénisz erősebb az agynál.
Semmit nem tudsz tenni.
Illetve... én biztos tennék azért, hogy ne érezze magát nyeregben. Elkezdenék panaszkodni a "teljesítményére". Akkor tuti nem érezné magát olyan fickósan, és behúzná fülét-farkát, ha nőt lát. (Én még meg is jegyezném "neked már csak ennyi jutott, hogy nézd a nőket, mert kielégíteni már nem tudnád őket"...
Vannak ilyen férfiak. Akkor nem ilyen volt, mikor megismerted, vagy mikor hozzámentél?
Az mondjuk nagyon, nagyon, naaaagyon hülye kifogás, hogy az autókat is megnézi az ember. Igen, megnézi és azt gondolja, de jó lenne neki is egy ilyen otthonra, vagy legalábbis egyszer ilyet vezetni... Ha a nőket is hasonló indokkal nézik meg... nem valami jó jel.
Esztétikus, feltűnően szép embereket én is megnézek önkéntelenül is. De a kedvesemet nem bántanám meg azzal, hogy másokat bámulok a jelenlétében.
A férfiak azért kicsit mások, vizuálisabbak. Jobban megnézik a nőket, mint mi nők a férfiakat. Szerencsére a férjem nem forog a szoknyák után és nem is esne jól, ha ezt tenné.
Van, akit zavar, van, akit nem. Az mindenesetre bunkóság és tapintatlanság a férjedtől, hogy annak ellenére, hogy tudja, hogy ez téged zavar, a jelenlétedben feltűnően csinál ilyesmit.
előző, ez veszélyes. akkor el kezdhetne bizonyítgatni - és különben is nagyon kényes téma..
Kérező,hagyd a fenébe, hadd nézegesse - nem tűnik többnek, mint, hogy te megnézegeted a kirakatokban a szép ruhákat, vagy a szép virágokat. A szépség -és a női test szép - kell a léleknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!