Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi van velem? Megörülök....

Mi van velem? Megörülök. Beteg vagyok? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
15 éve vagyok férjnél,két gyerek van az egyik már kamasz,a pici pedig 18 hónapos,imádom:-)A problémám az,hogy a párom minden nőt megnéz az utcán,a strandon,a boltban,mindenhol 14-45 között akin szoknya van,vagy kint a melle már figyeli is,nem bírom tovább,megörülök,megkértem hagyja abba mert zavar,nagyon fáj,de ő csak nevet,hogy ebben nincs semmi rossz,az autókat is megnézi az ember,de én ezt nem bírom,én sem nézem minden szembe jövő pasi zacskóját...Nagyon sokat veszekszünk,mert folyton erre kérem,hogy igérje meg befejezi,de csak röhög,megörít...Amúgy minden rendben vele,folyton azt mondja szeret...De nem hiszek neki,akkor mért nem áll le...Mit csináljak?Váljak el???Segítsetek...Nagyon magam alatt vagyok légysz olyan írjon aki megért,aki csak kinevet az hagyjon...köszi
2011. aug. 21. 17:06
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
17:12 Én is ezt tettem,de ezzel csak azt értem el,hogy mé bosszant is azzal,hogy nézi őket...plusz azt mondja,ha már ilyen rossz vele,miért aggódom,hogy megnéz mást:-(Annyira szeretem őt,de ezt nem tudom elviselni,nem megy,nagyon fáj
2011. aug. 21. 17:17
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező: Kezd el egy kicsit sportolni, tudom, két gyerek mellett nehéz, de heti 2X-3X talán belefér. Vegyél néhány csinos ruhát, csinálj házi pakolásokat hogy szebb legyen a bőröd.

Törődj magaddal, attól nem leszel depis meg önbizalomhiányos, és ezt a férjed is értékelni fogja.

2011. aug. 21. 17:18
 13/28 anonim ***** válasza:
83%
Mindent a szemnek, semit a kéznek.
2011. aug. 21. 17:18
 14/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek a sok kedves tanácsot...

Azt hiszem attól félek,hogy mi van ha tovább megy a nézegetésnél,az apja is iyen volt ezt látta otthon,hajtotta a nőket ...Féltem a házasságom,persze ő is piszok féltékeny,mindig elmondja.Ha veszekszünk is azzal zárja,ő nagyon szeret engem,akkor miért kel ez,adott komprumisszumot,mi lenne ha csak egyszer nézne rá az adott nőre,és utána elfordul,elmondása szerint,nem érez semmit,csak megnézi...De miért:-(:-(:-(Mert én ilyen szar vagyok...

2011. aug. 21. 17:23
 15/28 anonim ***** válasza:
68%

Te beteg vagy... Mit nem lehet megérteni, hogy a pasik ilyenek? Ha nem néz meg másokat, az sem lenne garancia arra, hogy nem csal meg vagy nem hagy el... Nem őt kéne megváltoztatni hanem neked kéne észhez térni mert a végén ezzel ijeszted el.

Én nő vagyok, párom sincs most, mégis jól megnézem a szép embereket (legyen az nő, gyerek, férfi), a jó kocsikat, a szép állatokat és bármit amimben örömömet lelem...

2011. aug. 21. 17:28
 16/28 anonim ***** válasza:
40%

Kérdező: ez tényleg beteges féltékenység!!!! Nem kéne.. Gondolj arra: az a lényeg szeret! aranyos kis családotok van! Hány olyan nő van, akinek nem mondják:szeretlek! hány olyan, akit otthagynak kisgyerekkel! olyan is volt itt, aki azt írta a férje megütötte, mikor a kisbabájukat a karjában tartotta!

Neked jó dolgod van, szeret és mondja is.

Becsüld meg - próbálj uralkodni magadon a féltékenységeden. Ne szólj rá, tegyél úgy, mintha nem vennéd észre.

A normális férfi nem egy testrészt, nem az alakodat, nem a ruhádat szereti - a lényegedet szereti. Ez a jó - és ezért tudnak boldogan élni egymás mellett 40-50 éven át emberek.

Nyugodj meg, boldogságod rajtad (is) múlik.

És ez a tudat - szeretnek - a férjed, a gyerekeid! állítsa helyre az önbizalmadat: nincs veled semmi baj, minden rendben van. (Ha gondolod, írj privit.)

2011. aug. 21. 17:34
 17/28 anonim ***** válasza:
67%

"Te beteg vagy... Mit nem lehet megérteni, hogy a pasik ilyenek?"

Miért nem lehet felfogni és megérteni, hogy nem minden férfi ilyen? Nem mondom, hogy az ember akár nőként, akár férfiként nem néz oda, ha lát egy feltűnően szép, csinos, vagy jó kiállású valakit. De nyugodtan elhiheti mindenki, aki úgy gondolkozik, mint a fenti válaszoló, hogy nem mindenki bámulja feltűnően a másik neműeket a párja társaságában. Nem vagyunk egyformák.

Sőt, lehet hitetlenkedni, de én olyan férfit is ismertem, akinek rosszul esett, hogy a barátnője azokat a pasikat nézte meg az utcán rendszeresen, akik úgy néznek ki, ahogy ő soha nem fog. Ilyenkor úgy érezte, a barátnője csak azért van vele, mert az olyanokkal, akik igazán tetszenek neki, nem volt szerencséje.

Közrejátszik az önbizalomhiány is, de az is, hogy vannak, akik kellemetlennek érzik, hogy a párjuk kézen fogva sétál velük és közben boldog-boldogtalan után csorgatja a nyálát.

Szerintem van mindennek egy határa és kinek mi fér bele.

2011. aug. 21. 17:45
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Na ne nevetess már, ezt egyszerűen nem olyan dolog amit le lehet mérni. Ez csak szemmozgás, sokszor az adott emberben sem tudatosul. Ilyen információk mellett én nem mernék kijelenteni hogy van olyan aki sosem néz meg senkit. Az meg hogy a pasinak rosszul esik ha a nő is megbámul, nem jelent semmit. Attól még ő is ugyanúgy bámulhatja a nőket, csak a sajátját ki akarja sajátítani. Nem ez lenne az első a világon.
2011. aug. 21. 17:51
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Mint már írtam is, feltűnően szép, helyes, jól kinéző, jó testű, jól öltözött, stb. embereket önkéntelenül is megnéz az ember, megakad rajtuk a szemünk. Én nőként még ilyen nőket is megnézek egy-egy pillanatra.

De van különbség az ilyen megnézés és az olyan megnézés között, mikor leplezetlenül, hosszasan bámulunk valakit, esetleg még utána is fordulunk.

Főleg, ha azt még a "szerelmünk" társaságában is tesszük.

De tényleg mindenkinek más az értékrendje. Azért én nem bántanám meg a párom ilyesmivel, ha tudom, hogy rosszul érinti.

2011. aug. 21. 18:03
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Azért kiemelném, amit írtam, mert szerintem nem olvastad figyelmesen: "nem mindenki bámulja FELTŰNŐEN a másik neműeket a párja társaságában"

Ez azért már nem az akaratlan szemmozgás kategória. Szerintem a kérdező is elégedett lenne, ha a férje, csak egy futó pillantást vetne a női nem szebb képviselőire. :)

2011. aug. 21. 18:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!