Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi van velem? Megörülök....

Mi van velem? Megörülök. Beteg vagyok? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
15 éve vagyok férjnél,két gyerek van az egyik már kamasz,a pici pedig 18 hónapos,imádom:-)A problémám az,hogy a párom minden nőt megnéz az utcán,a strandon,a boltban,mindenhol 14-45 között akin szoknya van,vagy kint a melle már figyeli is,nem bírom tovább,megörülök,megkértem hagyja abba mert zavar,nagyon fáj,de ő csak nevet,hogy ebben nincs semmi rossz,az autókat is megnézi az ember,de én ezt nem bírom,én sem nézem minden szembe jövő pasi zacskóját...Nagyon sokat veszekszünk,mert folyton erre kérem,hogy igérje meg befejezi,de csak röhög,megörít...Amúgy minden rendben vele,folyton azt mondja szeret...De nem hiszek neki,akkor mért nem áll le...Mit csináljak?Váljak el???Segítsetek...Nagyon magam alatt vagyok légysz olyan írjon aki megért,aki csak kinevet az hagyjon...köszi
2011. aug. 21. 17:06
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem meg csak arról van szó hogy a kérdező állandóan ezt lesi, így persze hogy súlyoznak tűnik a dolog mert minden kis rezdülést észrevesz...
2011. aug. 21. 18:08
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Vagy arról van szó, vagy nem. Van olyan ismerősöm, aki olyan gúvadó szemekkel bámulja a nőket a barátnője mellett, meg úgy forog utánuk, mikor valahova közösen megyünk, hogy azt egyszerűen nem lehet nem észrevenni, szegény barátnő akkor tudná nem észrevenni, ha szemellenzővel járna, plusz becsukná a szemét. :D Na, de ő ilyen, valószínűleg nem fog változni, így kell elfogadni. Tényleg nem mindenki ilyen.
2011. aug. 21. 18:15
 23/28 anonim ***** válasza:
57%

Megalázó amit csinál a férjed.Nem tisztel annyira,hogy ezt ne tegye. Én biztos nem hagynám ,hogy alázzanak ezzel.

Gondold ezt át!!

2011. aug. 21. 18:17
 24/28 Dilettáns döggomba ***** válasza:
47%

"A gyerekek miatt meghíztam..." No comment. u_u Te is tudod, mi a megoldás, ha már nem szoptatsz, nem?

Egyébként semmi gond nincs azzal, hogy nézegeti a nőket. Az én párom is nézegeti, én is a pasikat, van szemünk, esztétikai érzékünk, ennyi. Nem vakságot, hanem hűséget fogadtunk egymásnak, és amíg minden happy (az ágyban is), minek aggódjak?

2011. aug. 21. 18:37
 25/28 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek,talán az lenne a megoldás ha lefogynék...De lehet ez sem változtatna a dolgon...

A fájdalom megmaradt,hiába volt a sok válasz,azért köszi...

2011. aug. 21. 20:05
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Szervusz!

Lepontoznak majd, DE!

Én átérzem a helyzetet, mert érzékeny/mimóza lélek vagyok.

Én is belepusztulnék az tuti. DE!!

Ezt a fájdalmat felhasználnám arra, hogy csinosodjak, edzzek!!

Heti 3 futás, fodrász (új hajszín! /házilag is/), házi arcpakolás, szexi ruhák, egy kis smink, és egy rövid, de éles műköröm, amivel szex közben a hátába fésném, hogy kit nézegessen az utcán!!

2011. aug. 22. 00:55
 27/28 anonim ***** válasza:
0%
az előző egy vadista szandál
2011. aug. 22. 01:16
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Miért szandááál?? Miért nem fapapucs vagyok?? :D
2011. aug. 22. 01:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!