Ilyen helyzetben kell-e illetve szabad-e pótolnom az apját?
44 éves vagyok, barátnőm 20 éves , szegénykémnek elég rossz és mostoha gyerekkora volt. Sokszor úgy érzem ,hogy apa pótlék vagyok neki.
Sokszor csinálunk "apa lánya" programot, amit ő talál ki( pl: elmegyünk az állatkertbe)
Otthon sokszor odabújik hozzám, de olyan "kislányosan", amikor elálmosodik akkor kézben elviszem az ágyhoz és betakargatom.
Egyébként, mint felnőttek, jól megvagytok egymással?
Ha igen, akkor szerintem nem baj, ha a kapcsolatotoknak van egy ilyen oldala is, feltéve, hogy mindkettőtöknek megfelel. Amíg felnőttként, nőként és férfiként is tudtok viselkedni egymással, addig szerintem nem gond, ha időnként apáskodsz vele, vagy ő bújik.
Egy kapcsolatnak az a lényege, hogy mindkét fél boldog legyen benne. Ha ti így vagytok boldogok, akkor miért ne?
Igen, férfiként és nőként is jól meg vagyunk.
Csak nem tudom ,hogy jó-e ha az "apja" is vagyok.
"szerintem kell...légy nyugodtan "apa is"....egy hasonló sorsú lány....."
Sajnálom ,hogy neked is rossz gyerekkorod volt. :(
"Nézd, kérdező, ha neked egyébként nincs kifogásod az ellen, hogy időnként apaszerepet játssz a barátnőd mellett, akkor ártani nem ártasz vele. Sőt, még lehet, hogy használsz is. Talán így, ezzel a plusszal tudja megkapni tőled azt a biztonságot, amit egy normális körülmények között nevelkedett nő a partnerétől megkap"
Nekem nincs kifogásam, szívesen vállalom időnként az apaszerepet.
Köszönjük. :)
Neked is sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!