Mit lehetne tenni ebben a helyzetben? Ez nem mehet sokáig igy, mert kikészülnek az idegeim.
Figyelt kérdés
Lehet, hogy hosszu lesz.. Elkezdtem dolgozni nemrég egy pékségben mint elado..Lehet, hogy szánalmasnak találjáto majd a vita okát, de nagyon sulyosnak tünik.. Az a helyzet, hogy a munkásoknap mindig volt közös kávéjuk, amit volt, amikor én vettem meg és bárki ihatott belőle..Egyik alkalommal amikor beteg voltam, akkor vittem magamnak 1-2 teafiltert és nem kávét ittam, hanem főztem magamnak teát.. Van ott egy öregasszony, aki rögtön megkeverte a dolgokat, hogy milyen magamnak valo vagyok,hogy csak magamnak hoztam teát..Eddig még elvoltunk vlhogy..De mikor elfogyott a kávé a "közösből" és nem volt, akkor ő is elkezdte magának hozogatni a kávéját és főzte magnáka, mondom oké akkor hozok én is magamnak.. Közben az egyik kolléga vett megint közös kávét és abbol ittunk mindannyian..Amikor az elfogyott, akkor azt az öregasszony tudta és hozta már magának a sjaát kávéját, nehogy az nélkül maradjon...én is megfőztem az enyémet,de az övéhez nem nyultam hozzá, mert tudtam, hogy abbol én nem kaphatok, nem mintha annyra akartam volna..indultam kifelé a konyhábol és erre elkezd velem ordibálni, hogy mikor van közös kávé akkor tudok neki is főzni, amikor meg nincs, akkor csak magamnak! ? mondom neki, hogy én nem akartam bántani az ő kávéját, és nagyon durva volt, ordibáltunk egymásra..és ő ugy dolgozik, hogy délelőtt is meg délután is, ésvelem is van meg a kollégával is, igy persze a másik a kedvenc, nekem arra sem képes, hogy köszönjön.. Nemtudom mitévő legyek,nem köszön levegőnek néz, nagyon gonosz, mindig engem bánt, amiota ott vagyok..és keveri be rolam a szart.. Nem akarom otthagyni a munkahelyet, mert kell a pénz.. Mit gondoltok????2011. okt. 27. 09:14
1/11 anonim válasza:
Szerintem nem kellett volna vissza ordítani. Hagyd a fenébe!Nem kell mindig az igazunkat keresni. Vannak olyan emberek akik már változni nem fognak ezért érdemesebb rájuk hagyni. Mi van akkor ha nem szólnak hozzád? Vagy pletykálnak a hátad mögött? Ne foglalkozz velük! Dolgozz inkább!
2/11 anonim válasza:
Ne törődj vele,mindig elcsodálkozok,hogy némely nők,hogy tudnak ilyen kicsinyes hülyeségen összeveszni!Én lehet,hogy inkább mindig vinnék kávét a közösbe,ha megtehetem,hogy ne legyen ebből probléma.Persze,ezt könnyen mondom,mert megtehetem.Szerintem legyél kedves a banyával,mindig köszönj neki és amúgy meg próbálj nem foglalkozni vele,majd abbahagyja,ha látja,hogy nem érdekel téged a hülyesége.Emiatt nehogy munkát válts!
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Probálok nem odafigyelni rá, és higyjétek el, hogy nekem is szánalmas amit művel, hogy egy rohadt kávé végett kell ekkora prolémát csinálni!! Csak az a rossz, hogy nemtudom, hogy ez meddig huzodik, ha tudnám azt, hogy vlmikor vége lesz, de olyan behatárolhatatlan ez az egész.. :(
2011. okt. 27. 10:05
4/11 anonim válasza:
Amúgy a férjem munkahelyén is ez a kávé dolog állandó veszekedések forrása. Az lenne a legjobb, ha mindenki magának vinné be és akkor nem lenne vita. Hülyeség ez a közösködés!
5/11 A kérdező kommentje:
Esküszöm megutálom ezt a rohadt kávét is inni, de igy sem iszok sokat! Csak az is aggaszto, hogy egész délután mikor alig van forgalom, akkor siri csend van az egész üzletben..máskor meg mikor még " joban " voltunk, legalább beszélgettünk, hogy muljon az idő kicsit..most meg..Szombaton meg lesz szülinapom és a kolléga akivel én joban vagyok akarok vinni csasztit,de illene ennek a banyának is, de mit is mondjak, ha nem szol hozzám?
2011. okt. 27. 10:19
6/11 A kérdező kommentje:
Ja meg ez a banya mindig elvárja, hogy mi főzzük neki a kávét, semmi köszönet nélkül..Meg a kollégámat is kifikázta, kidumálta a háta mögött, most meg ő a kedvenc..de az nem zavar, hanem ez az egséz, hogy igy kell viselkedni, rám sem néz, csak elmegy mellettem köszönés nélkül.. :(
2011. okt. 27. 10:21
7/11 anonim válasza:
Ezért nem érdemes közös dolgokat csinálni - mert abból minden esetben vita lesz. AKi kávézni akar, az fözzön saját magának és nincs ok a veszekedésre.
8/11 anonim válasza:
Itt nem a kávé a probléma!Az öreglány rosszindulatú, fúrhatnékja van és keresi a vitalehetőségeket.Nehogy felvedd a kesztyűt!Hagyd rá, vagy röhögd szembe, de ne hagyd, hogy felbosszantson és csak igyekezz a lehető legjobban csinálni a munkád, eszedbe se jusson miatta otthagyni.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Hát sajnos igy van, én is igy látom, mert a kávén kivül voltak más dolgok is, amiket én helyesen csináltam, viszont ő hisztériázott mindenért..nagyon egy rosszindulatu, egyik ismerősöm mondta is, hogy ide mindig fiatalokat vettek fel, és nagyon gyorsan cserélődtek a munkások.. Vajon miért?! pfff..
2011. okt. 28. 11:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!