Mit csinálnátok ebben a helyzetben? Lehet-e még probléma ebből, illetve érdemes-e cirkuszt csinálni?
Tiltasd le a kártyát, igényelj újat.
Én bizony bemennék és beszélnék a főnökével. Ja, és persze az lenne az utolsó látogatásom abban a boltban.
Az interneten való vásárláshoz nem kell semmi más, csak a bankkártya száma. Nem túl nagy a valószínűsége, hogy pár másodperc alatt elolvasta és meg is jegyezte (bár nem írtad, mennyi ideig tartott), de az ördög nem alszik.
Én biztos, hogy letiltanám a kártyát.
ha jól tudom, van ahol még nem is kell a teljes számlaszám, csak az utcsó három karakter...plusz nyilván a tulaj neve..
szóval én is letiltanám, és új kártyát csináltatnék..még ha panaszt is nyújtasz be, ha utána csapol meg, senki nem fogja neked viszafizetni, csak ő megy börtönbe (azt is csak jobb esetben) de rajtad ez már nem segít...
milyen kártyád van? Lehet vele interneten vásárolni?dombornyomott? járj utána, h egyáltalán lehet-e vele.
egyébként ha nagyobb bolt, akkor feltételezem rögzítve lett kamerával az eset? jelezd a főnöknek, aki vissza is tudja nézni.
Jogos a kérdés, de sajnos olyan a kártya, hogy lehet vele a neten is vásárolni.
Épp az a gondom, hogy nagyon sokat dolgozom, jó eséllyel olyan időpontban tudok csak visszamenni, amikor nagyfőnök nem lesz bent. A panaszkönyvet meg a kutya sem fogja megnézni. Egyszerűen felháborító, hogy ilyesmit csak úgy meg lehet tenni... Kicsit nyugatabbra a tisztelt úriembernek másnap már nem lenne munkája egy ilyen után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!