Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit csinálnátok ebben a...

Mit csinálnátok ebben a helyzetben? Lehet-e még probléma ebből, illetve érdemes-e cirkuszt csinálni?

Figyelt kérdés
Fiatal nő vagyok, a lakhelyemtől nem messze van egy nagyobb bolt, ott szoktam vásárolni. A bolt egyik férfi alkalmazottja folyamatosan "zaklat" (értsd alatta: odajön, és lyukat beszél a hasamba, nehéz tőle megszabadulni). Nemrég, mikor bankkártyával fizettem, egyszerűen kivette a pénztáros kezéből a kártyámat, és elkezdte nézegetni. Köpni-nyelni nem tudtam kb., de hétvége lévén a főnökét vsz nem találtam volna bent, elég sok holmim volt, és sietnem is kellet, így aztán eljöttem. Egyrészt teljesen fel vagyok háborodva ezen a fokú bunkóságon, másrészt kicsit aggódom amiatt, hogy a kártyámról lenézhetett vmi kódot, amivel a nevemben tudna vásárolni a neten (egy ismerősömnek PIN kód nélkül felhasználták a kártyáját internetes vásárláshoz, vsz úgy, hogy simán lefénymásolták, és használták a rajta lévő kódokat). Mit csinálnátok a helyemben?
2011. szept. 24. 16:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem csak a kártyaszám kell, hanem a másik oldalán, az aláírásnál lévő szám is, és sokszor a lejárati idő is. Mondjuk ezek is mind a kártyán vannak, de hihetetlennek tartom, hogy egy átlagember ezt mind meg tudja jegyezni. De persze nincs kizárva. Szerintem itt egyszerű tuskóságról van szó, ahogy már írták előttem, szerintem is a nevedet akarta megnézni. Na de ilyet akkor sem csinálhat.

A panaszkönyvbe én biztos beírnék ezek után, és azt is megemlíteném benne, hogy ezek után többet nem fogok ebben a boltban vásárolni. Írj hozzá nevet, címet, akkor tudtommal értesíteniük kell, hogy mi történt ennek hatására.

2011. szept. 24. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!